PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ovako izgledaju prozori sa pet zvezdica

  • Objavljeno:
  • 4.3.2016

Ako ste se ikada zapitali koje bi sve karakteristike trebalo da poseduju prozori da bi zaslužili epitet "prozora sa pet zvezdica", odgovor stiže iz vodećeg svetskog proizvođača krovnih prozora - kompanije VELUX.

 

Trebalo bi da čuvaju toplotu u vašem domu, sprečavaju razbijanje stakla, da budu pogodni za ugradnju na različitim visinama, da budu elegantni i izuzetno laki za upravljanje.

 

Upravo sve ove karakteristike poseduju novi VELUX krovni prozori Standard Plus kategorije. U pitanju su energetski optimizovani prozori sa gornjim ili donjim upravljanjem koji održavaju vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim zahvaljujući novom ThermoTechnologyTM izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi koji ovim prozorima obezbeđuju odlične izolacione osobine.

 

 

 

 

Šta sve poseduju?

 

1. Integrisanu ventilaciju

2. Filter za prašinu i insekte

3. ThermoTechnologyTM izolacioni system

4. Dodatnu dihtung gumu

5. Sigurnosno staklo

 

 

Koje sve vrste postoje?

 

1. Prozori sa gornjim upravljanjem

 

Jedinstveni prozori sa gornjim upravljanjem su pogodni za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite nameštaj ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

 

Detaljnije o karakteristikama i upotrebi na: Standard Plus – sa gornjim upravljanjem

 

 

2. Prozori sa donjim upravljanjem

 

Donje upravljanje, sa pocinkovanom, ergonomski oblikovanom ručkom u donjem delu, pogodno je za prostorije sa visokim parapetnim zidom.

 

Detaljnije o karakteristikama i upotrebi na: Standard Plus – sa donjim upravljanjem


 

3. Prozori sa gornjim upravljanjem bez dodatnog održavanja

 

Novi prozor koji ne zahteva dodatno održavanje idealan je za kupatila i kuhinje ili za mesta na kojima više želite belu boju. Njegovo termomodifikovano drveno jezgro je prekriveno poliuretanskom oblogom otpornom na vodu i prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i dugotrajnost, uz minimalno čišćenje i bez ponovnog farbanja.

 

Detaljnije o karakteristikama i upotrebi na: Standard Plus – sa gornjim upravljanjem bez dodatnog održavanja

 

 

Šta donosi novi ThermoTechnologyTM izolacioni system?

 

Manji utrošak energije! Novi napredni ThermoTechnologyTM izolacioni sistem pretvara vaš krovni prozor u dodatno moćni štit protiv vetra i hladnog vazduha. U kombinaciji sa dodatnom dihtung gumom za nepropustljivost vazduha, ovaj prozor nudi veću energetsku efikasnost i održava vaš dom konstantno toplim.

 

 

Šta obezbeđuje sigurnosno staklo?

 

Dodatni mir! Možete da spavate, radite i igrate se bezbedno ispod ovih krovnih prozora zahvaljujući laminiranom unutrašnjem sloju stakla. Ako se staklo udari veoma jako i pukne, neće se razbiti u sitne parčiće i rasuti se. Stoga je idealno kada želite dodatnu sigurnost i mir u svom domu.

 

 

Foto: VELUX