PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Outdoor dizajn za vrhunsko uživanje na otvorenom

  • Objavljeno:
  • 17.8.2015

Pravilan odabir nameštaja daje svakoj bašti ili terasi funkcionalnost i lepotu. Bez obzira da li su vaša bašta ili terase male ili velike, ako izaberete adekvatne komade nameštaja, dobićete prijatan ambijent, pogodan za okupljanje cele porodice.

Tako dovoljno velik sto u kombinaciji sa rasklopivim stolicama, spreman za kompletnu večeru, prostor već čini uzbudljivim, a kombinacija pletenog stola i pletene fotelje za ljuljanje poziva na uživanje i u trenu od terase pravi omiljeni deo stana ili kuće.

 

Za početak napravite spisak i razmislite o tome kako biste voleli da vaša bašta ili terasa izgledaju. Da li će to biti prijatno mesto za večeru u vrelim letnjim noćima? Da li je namenjena deci i pravljenju dečjih proslava? Da li je mogućnost za beg od svakodnevnice i miran kutak za knjigu?

 

U svakom od ovih slučajeva, važe određena pravila. Naime, ako želite da napravite mesto koje je ugodno za piće ili koktel, nemojte kupovati stolove koji asociraju na velika porodična okupljanja. S druge strane, ako u svoju baštu unosite porodičnu toplinu, izbegnite barske stolove i odlučite se za veliki sto.

 

Kada odredite svoje prioritete i osmislite grub raspored nameštaja, napravite spisak. On će vam biti vrlo koristan vodič o tipu nameštaja koji vam je neophodan, ali i podsetnik o ceni koje se treba držati, kao i u kojim radnjama treba da potražite nameštaj.

 

 

U avgustovskom broju časopisa "Kuća stil" otkrivamo sva pravila kojih se treba držati da biste pravilno odabrali nameštaj u skladu sa svojim prioritetima. Otkrivamo i kako održavati nameštaj, ali i kako ga čuvati u periodima van sezone. Donosimo i detaljno uputstvo za izbor materijala, tkanina, ali i dizajna.

 

Zato potražite svoj primerak na vreme i sledite zlatna pravila iz najnovijeg broja "Kuće stil", u kojem vas očekuje i vodič za uređenje stanova do 40 m2, top planovi za raspored dnevne sobe prema ličnim potrebama, ali i saveti kako da estetika postane deo vašeg doma. Ljubitelje turizma obradovaće uzbudljivo putovanje kroz "petu" na "italijanskoj čizmi", dok će porodične kuće i nove priče iz arhitekture i dizajna upotpuniti vaše ideje za letnje osveženje vašeg stana ili kuće.     

 

 

Foto: Kuća stil