PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Osvojite set Kettal nameštaja

  • Objavljeno:
  • 11.6.2014

Španska kompanija Kettal pokrenula je zanimljivu akciju dostupnu i građanima Srbije. Sve što je potrebno je da pošaljite fotografiju svog omiljenog predmeta ili nameštaja i možete da osvojite set od dve sjajne stolice i dva taburea ovog poznatog španskog brenda.

 

Tokom 50 godina postojanja, ova kompanija je napravila veliku kolekciju svojih “klasika“, odnosno nameštaja za sva vremena, a sada želi da sazna i kako izgledaju omiljeni predmeti svojih korisnika širom sveta.

 

Stoga je akcija dostupna i građanima Srbije, a sve što treba da uradite je da popunite prijavni formular na zvaničnom sajtu ove kompanije, pošaljete fotografiju svog “klasika“ i možda baš vi postanete vlasnik sjajnog seta od dve stolice i dva taburea ovog poznatog španskog brenda.

 

U pitanju je luksuzni outdoor nameštaj o čijem kvalitetu najbolje svedoči tržišna vrednost, jer je regularna cena stolice 2.800, a taburea više od 1.300 dolara, pa ukupna vrednost poklona premašuje 8.000 dolara.

 

Takmičenje traje do 15. jula kada će biti izvučeni svrećni dobitnici, a prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara na zvaničnom sajtu kompanije “Kettal“.

 

 

Foto: kettal.com