PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Oniks i mermerni klub stolovi za dodir luksuza u vašoj dnevnoj sobi

  • Objavljeno:
  • 11.12.2018

Salon ekskluzivnog nameštaja "Enviro" nastavlja da obogaćuje svoju ponudu, pa će salon u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 od sada krasiti i vrhunski oniks i mermerni klub stolovi koji će biti pravi dizajnerski biser u svakom enterijeru.

 

POPUST OD 15% NA ONIKS I MERMERNE KLUB STOLOVE – SAMO DO KRAJA DECEMBRA 

 

Stočići od najotmenijih materijala postaju sve popularniji trend u opremanju enterijera, o čemu svedoče i najuticajniji sajmovi nameštaja širom sveta na kojima posebno mesto zauzimaju klub stolovi. Stoga oni već postaju nezaobilazan element dnevnih soba i salona, a uz vanvremenski dizajn i kvalitetne materijale postaju trajan i neprolazni ukras prostorije i centralni element savremenog životnog prostora.

 

Dodir elegancije i luksuza svakom enterijeru provereno će pružiti materijal koji je vekovima deo najprefinjenijih domova – a to je mermer. Sinonim za snagu i stabilnost, mermer je oduvek smatran klasičnim dizajnerskim elementom, ali poslednjih godina ovaj prirodni materijal je doživeo preporod i po svemu sudeći, pod reflektorima svetske dizajn scene će se zadržati još neko vreme.

 

 

Klub stolovi od oniksa

 

O oniksu kao veoma cenjenoj vrsti otmenog kamenja ne treba trošiti previše reči. Ovaj poludragi kamen koji dolazi u raznim bojama, od bež, preko crvene pa do crne boje, najčešće prošaran mlečno belim prugama, jedan je od omiljenih materijala dizajnera jer ostavlja izuzetan efekat u svakom enterijeru, a posebnu pažnju dobija upravo pri izradi klub stolova.

 

Enterijer uvek deluje zadivljujuće sa efektnim dekorativnim elementom koji unapredi stil celokupne prostorije. Poput pravog umetničkog dela, velika ploča stola od oniksa ili mermera stoji na delikatnom metalnom ili drvenom ramu, čineći ove klub stolove savršenim komadom nameštaja za moderne i prefinjene dnevne sobe.

 

Svaki sto je jedinstven. Prirodne formacije, razgranate i efektne, razlivaju se po površini kamena kao na slikarskom platnu. Najotmeniji materijali transformišu klub sto u originalno umetničko delo, ukras u enterijeru koji svoju vrednost iznova potvrđuje i kroz praktičnu svakodnevnu upotrebu.

 

 

Klub stolovi od mermera

 

Stoga je salon ekskluzivnog nameštaja "Enviro" rešio da obraduje sve svoje kupce i ljubitelje superiornog dizajna novim oniks i mermernim klub stolovima koji su od sada dostupni i svim kupcima u našoj zemlji. Posebnu pogodnost predstavlja i mogućnost da kupci naruče dimenzije po svojoj želji i meri, kako bi se ovi modeli savršeno uklopili upravo u enterijer i ambijent kupaca.