PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Obucite dom u boju ljubavi

  • Objavljeno:
  • 11.2.2021

Dan zaljubljenih je veoma poseban praznik koji ne podrazumeva samo pravi izbor poklona već i kreiranje posebne atmosfere za zajedničke trenutke. Zbog toga je laka stilizacija doma siguran način da izrazite svoj odnos prema ovom prazniku, odnosno osobi koju volite.

 

To možete učiniti izborom nekoliko efektnih komada nameštaja - od onih kapitalnih do finih aksesoara koji ostavljaju jak utisak. Slede naši predlozi u bojama nežnosti i ljubavi.

 

1. Grace, chaise lounge italijanskog brenda Alberta u tamnocrvenoj boji daće stilski pečat svakom ambijentu zahvaljujući upečatljivoj boji i dizajnu koji predstavlja originalan miks klasičnog i modernog. Udobnost i komfor se podrazumevaju, posebno ukoliko obratite pažnju na veliki jastuk koji inspiriše na odmor.

 

 

2. Aluvia, lampa danskog dizajna, unosi u enterijer dinamiku i toplinu. Razlozi za to su tamna nijansa crvene i vrlo originalna organska forma. I kao podna i kao plafonska rasveta ostavlja jak utisak dizajnom koji podseća na šišarku i otkriva moderan ukus.

 

 

 

3. Eos lampa je oličenje modernog danskog dizajna koji donosi pun izraz nežnosti i ženskog pečata u životnom prostoru. Impresivna je i u podnoj i u plafonskoj varijanti.

 

 

 

4. Lampa Asteria u tamno crvenom tonu daće posebnu notu enterijeru. Ova lampa izrazito modernog dizajna sjajan je izbor za minimalistički uređene prostore i odlika je savremenog stila u punom smislu te reči.

 

 

 

Sve navedene komade nameštaja i rasvete, ali i mnoge druge savršene poklone za Dan zaljubljenih, možete pronaći u ENVIRO DesignConceptStore; Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd; tel. 011/3220540