PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novo iskustvo tuširanja uz Croma Select tuševe

  • Objavljeno:
  • 15.2.2017

Kompanija Hansgrohe postavila je novu lestvicu inovativnom kolekcijom tuševa "Croma Select" koji poseduju tehnologiju koja omogućava lako menjanje različitih modova tuširanja, i to samo jednim pritiskom na dugme.

 

Kompanija Hansgrohe postavila je novu lestvicu inovativnom kolekcijom "Croma Select". Po prvi put, kolekcija "Croma" poseduje tehnologiju "Select" koja omogućava lako menjanje različitih modova tuširanja, i to samo jednim dodirom na dugme.

 

Kolekcija "Croma Select" sastoji se iz ručnih tuševa, nadglavnih tuševa i "Showerpipe" sistema koji sadrže nadglavni tuš, ručni tuš i termostat. Lako korišćenje i atraktivan dizajn obezbeđuju udobnije i prijatnije iskustvo tuširanja u bilo kom kupatilu, pa je ova kolekcija već postala pravi hit na tržištu.

 

Celokupan asortiman "Croma Select" tuševa možete videti klikom na fotografiju iznad 

 

Osetite lepotu vode na svojoj koži uz ručne tuševe Croma Select

 

Raznovrsnost proizvoda i funkcija kolekcije "Croma Select" omogućavaju prilagođavanje mlaza potrebama i željama svakog korisnika.

 

Tako, ručni tuš "Croma Select Multi" nudi različita iskustva tuširanja zahvaljujući tri vrste mlaza:

 

  1.         1. Nežan mlaz za opuštajuće tuširanje
  2.        2. Intenzivan mlaz za razbuđivanje tela
  3.        3. Pulsirajući mlaz za efekat masaže
  4.  

Ručni tuš "Croma Select Vario" omogućava čak i dodatne dve funkcije, pa korisnici mogu da biraju između nežnog mlaza i snažnog režima "Turbo Rain".

 

Kako funkcionišu sva tri moda tuširanja možete videti u video prilogu iznad

 

Nadglavni tuševi sa svim komponentama u jednom sistemu

 

Fiksirani nadglavni tuš "Croma Select", prečnika 180 milimetara, nudi pogodnost izbora između dva režima tuširanja. Kao atraktivan kompletan paket, "Croma Select 180 Showerpipe" kombinuje sve komponente u jednom sistemu: nadglavni tuš, ručni tuš sa tehnologijom "Select", podesivi držač za tuš, fleksibilno tuš crevo i "Hansgrohe Ecostat Comfort" termostat koji omogućava precizno podešavanje željene temperature.

 

"Croma Select SemiPipe" nudi još više pogodnosti i zaštite. Sastoji se iz zidnog nosača, ručnog tuša i ručke koja može koristiti za siguran pristup tuš-kabini ili kadi.

 

Croma Select nadglavi tuševi

 

Vrhunski dizajn i kvalitet

 

Kolekcija "Croma Select" razvijena je u saradnji kompanije Hansgrohe sa dugoročnim partnerom, dizajnerskom firmom "Phoenix Design". Glave tuša su dostupne uz izbor jednog tipa mlaza, ili mogu da poseduju i  do tri režima mlaza. Dolaze i u dva različita oblika: oble (S) ili četvrtase sa zaobljenim ćoškovima (E). Svi proizvodi poseduju dvobojnu završnicu, pri čemu su ploče tuša bele, a kućište i ručka od sjajnog hroma.

 

O kvalitetu najbolje svedoče nagrade, a ova kolekcija zaslužila je prestižna međunarodna priznanja RedDot Award i IF Design Award. Celokupan asortiman "Croma Select" tuševa možete pogledati na stranici: CROMA SELECT

 

Internacionalne nagrade "RedDot Award" i "IF Design Award" najbolja su potvrda kvaliteta kolekcije "Select" 

 

Laki za čišćenje i štede vodu

 

Zahvaljujući tehnologiji "QuickClean", sav kamenac koji se nakupi može se veoma lako ukloniti sa fleksibilnih silkonskih rupica. Ručni i nadglavni tuševi "Croma Select" dostupni su i sa tehnologijom "Eco Smart" – kombinacija sistema za ograničavanje protoka i ploče tuša sa optimizovanim protokom – koja redukuje protok vode na šest litara po minuti. To znači da je manje energije potrebno za zagrevanje vode, a to ne samo što štedi novac, nego i prirodne resurse.

 

 

Croma Select ručni tuševi

 

Inovativno dugme Select

 

Sve pogodnosti koje nudi "Select tehnologija" kompanije Hansgrohe oličena u inovativnom dugmetu "Select" možete videti u video prilogu koji sledi, bez obzira da li se koristi u kuhinji, kupatilu ili tuš kabini.

 

 

Foto: Hansgrohe