PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi modeli 2020 uz sajamske popuste

  • Objavljeno:
  • 8.11.2019

Sada je idealno vreme da opremite svoj dom izuzetnim komadima nameštaja – od vrhunskih garnitura, sofa i fotelja, preko fascinantnog nameštaja od punog drveta, do savršenih kreveta beskompromisnog dizajna, jer u salonu nameštaja Enviro (Bulevar Kralja Aleksandra 17,Beograd) možete pronaći najnovije modele uz atraktivne sajamske popuste koji se ne propuštaju.

 

Čarobnjaci prostora: Garniture izuzetnog dizajna

 

Veliki izbor garnitura pametnog dizajna omogući će vam da lako pronađete idealan model za vaš prostor. Zahvaljujući vrhunskom dizajnu, garniture FREEDOM, PREMIERE, FEENIX, BETHOVEN, AVANTI, BIANCA, ANTONIO i PEPE se savršeno prilagođavaju i malim i velikim prostorima, i vešto će odgovoriti na sve vaše zahteve i potrebe, od sedenja do spavanja.

 

Ove moderne garniture osvojiće vas ne samo svojom besprekornom lepotom, već i brojnim mogućnostima koje obezbeđuju izuzetan komfor. Mnogi modeli opremljeni su relaks mehanizmima koji pružaju potporu za vrat i noge, i garantuju istinski odmor i opuštanje.  

 

 

 

Dizajn sofe i fotelje najnovijeg dizajn pravca

 

Moderne ili klasične, "trendi" ili elegantne, prilagodljive i multifunkcionalne – dizajn sofe i fotelje prave su zvezde savremenih enterijera. A kada uz to nose pečat italijanskog ili skandinavskog dizajna, njihov kvalitet postaje neupitan!

 

Dobitan spoj stila i udobnosti čini sofe LOUNGE AROUND, TESSOUN, MELVE, RIČ, BETHOVEN, DOME i FOILE, kao i fotelje među kojima su READER, NEVA, IRENA, VIL 23 i ARI, savršenim izborom za razne tipove prostora, od poslovnih do životnih. Atraktivan dizajn, posvećenost detaljima i izuzetan kvalitet izrade garant su neprolazne lepote koja će dugo krasiti enterijer vašeg doma, kancelarija, ofis i hotelskih lobija, barova i kafića.  

 

 

 

Fotelje.

 

 

Beskompromisan dizajn kreveta kao garant i udobnosti i stila

 

Opustite se u vrhunskoj udobnosti koju nude tapacirani kreveti BELLAVITA i MANHATTAN. Ovo su savršeni modeli kreveta koji će vam pružiti potpuni komfor bez ugrožavanja stila koji želite. Poseban karakter krevetima pružaju visoka uzglavlja – tapacirana i ukrašena dekorativnim šavovima, i opremljena mehanizmima za dodatnu potporu i udobnost.

 

 

Fascinantne kolekcije dizajnerskog komadnog nameštaja

 

Uz dizajn nameštaj od punog drveta, poput izuzetnih komoda, polica, stočića i konzolnih stolova koji su dostupni u salonu, vaš enterijer će odisati neprolaznom lepotom! Prefinjeni detalji, delikatne boje i linije i vrhunski kvalitet, čine ove komade nameštaja pravim remek delima koja se ističu u svakom prostoru.

 

Dodir luksuza uz oniks i mermerne klub stolove

 

Stočići od otmenih materijala poput oniksa i mermera predstavljaju jedan je od najpopularnijih trendova u opremanju enterijera i stoga oni postaju nezaobilazan deo modernih dnevnih soba i salona. Svaki sto je jedinstven zahvaljujući prirodnim formacijama koje se razlivaju po površini kamena kao na slikarskom platnu. Najotmeniji materijali transformišu klub sto u originalno umetničko delo, ukras u enterijeru koji svoju vrednost iznova potvrđuje i kroz praktičnu svakodnevnu upotrebu.