PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Novi Gorenje Studio u Beogradu

  • Objavljeno:
  • 16.5.2018

Prateći aktuelne i inovativne koncepte življenja koji prednost daju kvalitetu i jednostavnosti, kompanija "Gorenje" otvorila je u utorak, 15. maja na još jednoj beogradskoj lokaciji svoj "Gorenje Studio" – mesto novih inspiracija za opremanje doma.

 

"Gorenje Studio" predstavlja moderan koncept u kome se rađaju nove ideje, jer pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, inovativne i dizajn kolekcije poput Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid, potrošačima su na raspolaganju stručan projektantski i prodajni tim "Gorenja", koji će im pružiti podršku prilikom odabira proizvoda, besplatnog projektovanja, načina plaćanja, isporuke i montaže proizvoda.

 

Zahvaljujući neograničenim mogućnostima kombinovanja i izrade kuhinja po meri, svaki potrošač može kreirati jedinstvenu, unikatnu kuhinju koja će se savršeno uklopiti u enterijer i ujedno pripremanje hrane učiniti još zanimljivijim.

 

Povodom otvaranja četvrtog beogradskog "Gorenje Studija" u Sarajevskoj 15, kompanija "Gorenje" poklanja svim posetiocima popust od 50% na kupovinu "Gorenje" kuhinje do kraja maja, plus poklon "Gorenje" sudopera, uz brojne druge pogodnosti za ostale kupovine – poklon peglu uz veš mašinu, neutralizator vodenog kamenca uz veš mašine i sudomašine, kao i specijalno iznenađenje za sve račune preko 10.000 dinara.

 

Od 15. maja u svim "Gorenje Studijuma" kupci imaju i mogućnost dodatnog popusta na kasi od 5% do 50% za svaki račun. Tu su i jedinstveni uslovi plaćanja putem "Gorenje" beskamatnog "360 kredita" do 36 mesečnih rata, koji se odobravaju bez odlaska u banku i bez dodatnih troškova.

 

Otvaranjem novog "Gorenje Studija", kompanija je proširila lanac svojih modernih maloprodajnih objekata na 17 u čitavoj Srbiji, prateći potrebe potrošača za jednostavnim, a kvalitetnim opremanjem doma – na jednom mestu, po meri i uz podršku "Gorenje" stručnog tima.