PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Nove kolekcije AXO Light lampi

  • Objavljeno:
  • 5.6.2014

Poznata italijanska kompanija “AXO Light” predstavila je četiri nove kolekcije lampi za 2014. godinu. Otkrivamo šta su ovogodišnji trendovi u osvetljenju, od letnjih lampiona do elegantnih plafonskih svetiljki.

 

1. Plumage (Perje)

 

Jedan od najatraktivnijih ovogodišnjih modela koji dolaze iz kompanije “AXO Light” svakako je lampa koja je simbolično nazvana “Perje” (Plumage). Ova lampa je dostupna u verziji za vešanje i u podnoj verziji, a svojim dizajnom podseća na šareno perje egzotičnih ptica.

 

 

2. Ojler (Euler)

 

Modularna bela lampa “Ojler” dostupna je u više različitih verzija, što joj omogućava da se prilagodi svim vrstama plafona, ambijenta i enterijera.

 

 

3. Anadem

 

Lampu “Anadem” odlikuju elegantne kožne trake koje donose poseban sjaj, što pojačava notu elegancije u enterijeru u kojem se ovaj model nalazi. Lampa je vrlo pogodna za kućni ambijent, ali i za ugostiteljske objekte koji drže do elegancije.

 

 

4. Layers (Slojevi)

 

Poslednja kolekcija donosi plafonske svetiljke koje podsećaju na letnje lampione i definitivno će biti vrlo popularne u predstojećem periodu jer su pogodne i za unutrašnji prostor, ali i za bašte.  Postoji više različitih modela, svi su dostupni u više boja, tako da će lako odgovoriti na svaki ukus.

 

 

Poznata kompanija AXO Light jedna je od najcenjenijih u svetu upravo zbog  cenjena sposobnosti da proizvede sve vrste lampi, velike i male, koristeći mnoštvo različitih izvora svetlosti i materijala da zadovolji većinu potreba različitog dizajna.