PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

NEZAPAMĆENA RASPRODAJA: Do 80% popusta u najvećem Atlas salonu u Beogradu

  • Objavljeno:
  • 3.1.2019

AKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA: Popusti do 80% očekuju vas do kraja januara na izložene modele u najvećem Atlas salonu nameštaja u Beogradu.

 

Na totalnoj rasprodaji zbog zatvaranja salona očekuju vas popusti do 80% na kompletan asortiman koji je izložen u najvećem salonu u Beogradu, što pored Atlasovog proizvodnog programa obuhvata artikle italijanskih brendova Pensarecasa i Stones, sa velikim izborom klub stolova, dnevnih boravaka, kuhinja, garderobera, programa za trpezarije, kao i bele tehnike renomiranih brendova (Bosch, Elica, Gorenje, Electrolux,Vox, Whirlpool,itd.), dekoracije, rasvete, dušeka za spavanje... Apsolutno sve neophodno za opremanje savršenog doma.

 

I to nije sve! Uz do sada nezapamćenu rasprodaju ovog Brenda pripremljena je i dodatna akcija koja podrazumeva popust od 30% u njihovim salonima na sve nove porudžbine u nekoj od koža iz izdvojene karte.

 

 

 

TOP PONUDA: Ugaone garniture i Pensarecasa asortiman

 

Jedna od najatraktivnijih ponuda na totalnoj rasprodaji iz Atlasovog proizvodnog programa obuhvata ugaone garniture po kojima su najpoznatiji, i to ne samo stare modele, već i one iz nove kolekcije predstavljene na ovogodišnjem Sajmu nameštaja u Beogradu. Sve koji žele da osveže svoj dom nameštajem vrhunskog dizajna očekuje i veliki broj garnitura za dnevne boravke izrađenih u nekoj od koža iz nove kolekcije, potom francuski ležajevi, fotelje, komode, nameštaj iz dopunskog i trpezarijskog programa.  

 

 

Posebna akcija i najveći popusti odobreni su na asortiman italijanskog brenda Pensarecasa, jer je razlog za selidbu na novu lokaciju odluka da se kompanija Atlas još više usmeri na proširenje ponude iz svog proizvodnog programa. Stoga se popusti na Pensarecasa artikle kreću od 70% do 80% na kuhinje, 60% do 80% na garderobere, 50% do 70% na dnevne boravke, kao i od 50% do 70% na program za spavaće sobe.

 

 

 

Na popustu i bela tehnika poznatih svetskih proizvođača

 

Pored renomiranih brendova iz sveta nameštaja i ponude gorepomenutih artikala, čije su cene na rasprodaji neuporedivo niže od tržišnih, pažnju privlači i bela tehnika poznatih svetskih proizvođača čije cene su do 30% (a neke i više) niže od najnižih cena koje se na tržištu mogu naći, a uključuju i artike iz najnovijih kolekcija brendova kao što su Bosch, Elica, Gorenje, Electrolux, Vox i Whirlpool.

Deo akcijske ponude dostupan je na stranici ATLAS AKCIJA, a lista će redovno biti ažurirana i dopunjavana. Ipak, za kompletnu ponudu najbolje je posetiti Atlas salonu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 69a na Novom Beogradu i na licu mesta istražiti sve proizvode na akciji, ali i odabrati one koji će biti idealan novogodišnji poklon za vaš dom.

 

 

 

Nova iznenađenja slede

 

Zatvaranje ovog salona ne znači kraj druženja već naprotiv, nešto novo, dobro i interesantno, otkrivaju iz kompanije Atlas. Ovo je samo deo njihovih novogodišnjih odluka, ali njihovi kupci ne treba da brinu jer u narednom periodu možemo očekivati nova iznenađenja - kako otvaranje novog salona konceptualno mnogo prilagođenijeg i usmerenijeg na kupce, tako i novi sajt, nove kolekcije, jednostavno stari prepoznatljivi Atlasov kvalitet u novom savremenom ruhu. To znači da će 2019. godina za Atlas, ali i sve njegove kupce, biti godina prepuna sjajnih iznenađenja i još bolje, inovativnije i kvalitetnije ponude.

 

Međutim, iz Atlasa napominju da su količine na rasprodaji ograničene, a već od 25. januara se polako pakuju, pa požurite da iskoristite ponudu koja se ne propušta. Naravno, i u drugim Atlasovim salonima možete dobiti više informacija o svim proizvodima sa rasprodaje i ugrabiti svoj omiljeni komad i bez odlaska u beogradski salon, što znači da su proizvodi na akciji dostupni i kupcima širom zemlje.

 

 

 

Zato posetite neki od Atlas salona i započnite 2019. godinu najlepšim poklonima za svoj dom!

 
ATLAS BEOGRAD

Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, Novi Beograd
Tel: +381 (011) 2400-987
Email: atlas.salonbg@gmail.com
Radno vreme: ponedeljak - subota od 10 do 21h

 

ATLAS ČAČAK

Bulevar oslobodilaca Čačka 151, Konjevići
Tel: +381(032) 559-0-566
Radno vreme: ponedeljak – subota  od 11 do 19:00h

 

ATLAS UŽICE

Javorska BB, u krugu fabrike
Tel: +381 (031) 512-244
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08 do 20h, subotom od 08 do 14h

 

Napomena: 7. januar je neradni dan u Atlas salonima.