PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Najnoviji trendovi rasvete za 2015.

  • Objavljeno:
  • 18.6.2015

UNESCO je 2015. godinu proglasio godinom svetlosti, a EUROLUCE sajam osvetljenja ove godine zasijao posebnim sjajem. Slaveći moć svetlosti, proizvođači rasvete su ove godine ukrstili dostignuća napredne tehnologije i trud uložen u postizanje ekonomičnijeg korišćenja ovog resursa.

 

Na međunarodnom sajmu "Salone del Mobile" svake druge godine se održava "Euroluce", čuveni međunarodni sajam rasvete. U godini kada se obeležava važnost svetla i svetlosne tehnologije na globalnom nivou, na sajmu "Euroluce" predstavljeni su poslednji trendovi i rešenja u opremanju stambenog prostora i kancelarija, u hotelijerstvu i na otvorenim površinama, kao i u kreiranju softvera i programa za dizajn svetla.

 

Ove godine je na 38.000 m2 izlagalo 475 izlagača predstavljajući svoje napredne tehnologije u oblasti osvetljenja, sa posebnim naglaskom na ekonomičnosti, štednji energije, smanjenju negativnih uticaja i povećanju održivosti životne sredine.

 

 

 

 

Koji su to najnoviji trendovi i kako da ih iskoristite u sopstvenom domu? Kako izgledaju ekstremno fleksibilne svetiljke, a kako najlepše kolekcije inspirisane prirodom? Šta su to fluidne forme u osvetljenju, a šta delikatne šare? I za kraj, kako da iskoristite "nepogrešivi stil" prilikom osvetljenja svog doma, poslovnog prostora ili lokala? O svemu tome čitajte samo u junskom broju časopisa KUĆA STIL koji je na kioscima

 

 

Foto: Kuća stil