PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Multifunkcionalna TV komoda Nemanje Kiso

  • Objavljeno:
  • 20.12.2014

Multifunkcionalna TV komoda pod nazivom “Angie” drugi je proizvod srpskog dizajnera Nemanje Kiso koji se ističe svojim inovativnim dizajnom i dobrom funkcionalnošću. Ova tv komoda je dizajnirana tako da može da se koristi u više namena, ali i u svim tipovima objekata, pa se može naći u stambeno-poslovnim prostorima, hotelima, restoranima, ali i u svakom stanu ili kući.

 

Detalji koje posebno treba naglasiti su dva fioke koje se fizički ne vide kada se komoda posmatra s prednje strane, ali i otvori koji mogu poslužiti kao idealan “stalak” za flaše vašeg omiljenog pića, koji celoj komodi daju poseban šarm.

“Cilj mi je bio da napravim familiju proizvoda komadnog nameštaja, te sam oblik tv komode delimično pozajmio od svog prethodnog proizvoda, a to je inovativna multifunkcionalna sofa”, kaže za “Kuću stil” Nemanja Kiso.

 

“Komoda može biti izrađena od raznih pločastih materijala, kao što je sirova iverica ili medijapan, a od izbora materijala zavisi i cena”, objašnjava Kiso i dodaje da visina tv komode iznosi od 80 do 85 cm, a širina od 120 do 130 cm.

 

Tako je posle multifunkcionalne sofe o kojoj smo ranije pisali, ova komoda postala još jedan zanimljiv komad nameštaja koji može biti interesantan svima koji tragaju za neobičnim rešenjima za svoje enterijere.