PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Multifunkcionalan držač za smart telefone

  • Objavljeno:
  • 11.10.2014

Verovatno ne postoji osoba koja bar jednom nije poželela multifunkcionalni držač za svoj mobilni telefon, a oni koji uživaju u fotografisanju ili telefoniraju često to verovatno pomisle svaki dan.  Jonatan Asolin je osmislio i dizajnirao jednostavno i praktično rešenje uz koje telefoniranje u pokretu više nikada neće biti problem.

 

 

Oni koji uživaju u selfi fotografijama biće posebno oduševljeni jer onaj magičan produžetak koji je uvek nedostajao od sada ne predstavlja problem. Štaviše, veoma lako možete menjati i položav vašeg smart telefona, fotografisati horizontalno ili vertikalno, ali i iz svih mogućih uglova.

 

 

Držač možete koristiti i za fiksiranjevašeg telefona na određenom mestu ukoliko postoji pogodna podloga, što će, primera radi, biti posebno zgodno na plaži. Na taj način mnogo lakše možete gledati video zapise, a da vam ruke pri tom budu u potpunosti slobodne.

 

 

To, naravno, nije sve. Mogućnosti ovog držača doći će posebno do izražaja kada budete želeli da zabeležite neobične kadrove dok ste u pokretu, pa tako možete obezbediti simpatičnu uspomenu na prvi zajednički odlazak na rekreaciju sa vašim omiljenim ljubimcem, pa čak i ako se u tom trenutku nalazite na biciklu.  

 

 

“Fonhendl“ (fonhandle) Jonatana Asolina (Yonatan Assouline) je dostupan praktično u svim bojama, a prilagođen je i svim najpopularnijim modelima telefona.

 

 

Pogledajte simpatičan video i otkrijte kako sve možete koristiti novu vrstu aksesoara u svetu mobilnih tehnologija.

 

 

Foto: fonhandle.com