PRIJAVA ZA NEWSLETTER:
Portal kucastil.rs vodi računa o privatnosti svojih posetilaca i njihovom korisničkom iskustvu. Portal koristi kolačiće da bi obezbedio što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.
Više detalja možete pročitati ovde. Nastavkom pregleda stranica portala potvrđujete saglasnost sa korišćenjem kolačića. Razumem

 

Moderan sto za ljubitelje nauke

  • Objavljeno:
  • 2.7.2014

„Quantum Table“ je trpezarijski sto koji oponaša putanju subatomskih čestica. Postolje je ručno izrađeno od debelih čeličnih žica, pa je savršena osnova za narandžastu lakiranu drvenu površinu stola. Ljubitelji fizike biće oduševljeni njime jer žice prate putanju kretanja atoma oko jezgra.

 

Ovaj dizajnerski komad nemeštaja dizajnera Jason Phillips iz Severne Karoline krasi jednostavna i ravna površina stola napravljena od komada drveta i neuobičajenih nožica. Svi koji misle da je ovaj sto nestabilan, nisu u pravu. Nogice su napravljene od čvrste čelične žice, koja je prekrivena crnim lakom.

 

„Quantum Table“ nije predviđen samo za ljubitelje fizike, već i za sve one koji vole neobičan dizajn, jer se dobro uklapa u moderne, čak i futurističke enterijere.

 

 

Foto: coroflot.com / hqroom.com