PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Memory naddušek za zdrav san i jutro bez bolova

  • Objavljeno:
  • 3.12.2014

Uravnoteženo i zdravo stanje svakog organizma, koja podrazumeva balans duha i tela, nezamislivo je bez zdravog sna. Svako ko je proveo barem jednu noć na neudobnom dušeku, ili sa neodgovarajućim jastukom, vrlo dobro zna koliko je bitna adekvatna podloga i promišljeni detalji koji obezbeđuju neometan san i jutro bez ukočenosti i bolova.

 

Stoga je kompanija “Simpen” razvila poseban komplet koji obuhvata Memory TOP prostirku, odnosno naddušek i jastuk, koji se veoma lako prilagođavaju individualnim potrebama, a obezbeđuju potpuni odmor.

 

Memory Top je naddušek proizveden od takozvane "memory pene" - materijala koji je kreirala NASA i koji se zahvaljujući specijalnim svojstvima i posebnoj tehnologiji izrade ponaša potpuno drugačije od tradicionalnih materijala - klasičnih sunđera.

 

 

To znači da "memory pena" zahvaljujući elastičnosti i termo osetljivosti raspoređuje pritisak na podlogu u odnosu na individualne karakteristike tela, pružajući anatomski oslonac, a time i sve preduslove za udoban san.

 

 

Memory Top je idealan za korisnike svih generacija, a posebno za decu u razvoju, rekonvalescente, osobe koje pate od bola u leđima ili žele da ih izbegnu, ali i one koji zbog izloženosti stresnim situacijama imaju naglašenu potrebu za okrepljujućim odmorom.

 

8 razloga zbog kojih treba izabrati Memory Top prostirku

 

1. Daje oslonac i drži kičmu u pravilnom položaju tokom sna i time sprečava bolove.

 

2. Anatomski se oblikuje u odnosu na položaj tela.

 

3. Pospešuje cirkulaciju krvi,odnosno nesprečava je za razliku od tvrdih dušeka.

 

4. Eliminiše pritisak na vrat i kičmu čime obezbeđuje prirodan i udoban oslonac glave.

 

5. Antialergijska tkanina presvlake Memory Top-a i jastuka zaštićena je apreturom protiv grinja.

 

6. Primenjiv na sve vrste dušeka, produžavajući im vek trajanja.

 

7. Dodavanjem na postoječi dušek,omogučava uslove za zdrav san i onima,koji spavaju na starom,neadekvatnom dušeku.

 

8. Ćelijska struktura memory pene omogućava cirkulaciju vazduha kroz prostirku i obezbeđuje njenu stalnu provetrenost i zdravu mikroklimu.

  1.  

 

Memory Top komplet ili pojedinačno naddusek i jastuk od memory pene se mogu kupiti u robnim kućama “Simpo”, a dostupni su u različitim veličinama, tako da se u potpunosti prilagođavaju individualnim potrebama svakog korisnika.

 

 

Dodatne informacije o ovom proizvodu možete pronaći na stranici posvećenoj Memory Top prostirkama na sajtu kompanije “Simpen”.

 

Foto: simpen.biz