PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Mali kućni aparati kao nezaobilazni aksesoar svakog kuhinjskog ambijenta

  • Objavljeno:
  • 12.12.2018

Mali kućni aparati odavno nisu samo asistenti u kuhinji. Zahvaljujući inovacijama u dizajnu, danas oni predstavljaju nezaobilazan aksesoar koji upotpunjuje kuhinjski ambijent, a kompanija Gorenje otišla je korak dalje u dizajnu, te njihovo novo inovativno ruho prepustila velikim dizajnerskim imenima današnjice.​

 

Mali kućni aparati odavno nisu samo asistenti u kuhinji, koji nam pomažu da brzo i jednostavno svoju kulinarsku ideju pretvorimo u ukusan obrok. Mikser, kuhinjska vagica, toster, seckalica nekada su zauzimali mesta u pomoćnim fiokama i ostavama i korišćeni po potrebi, a danas zahvaljujući inovacijama u dizajnu ovi mali kućni aparati predstavljaju nezaobilazan aksesoar koji upotpunjuje kuhinjski ambijent.

 

Kompanija Gorenje otišla je korak dalje u dizajnu svojih linija malih kućnih aparata, te njihovo novo inovativno ruho prepustila velikim dizajnerskim imenima današnjice, poput Karima Rašida. Ovaj savremeni stvaralac univerzalno voljenih oblika sa velikom zadovoljstvom i inspiracijom poigrao se dizajnom malih kućnih aparata i kreirao prava umetnička dela.

 

 

Zato sa Gorenje by Karim Rašid  linijom vaša kuhinja ne može ostati neprimećena. Svojim bogatstvom boja, izrazito jasnim dizajnom i svedenim linijama, ona unosi novu energiju u kulinarski kutak i to ne samo vizuelno, već i funkcionalno zahvaljujući naprednoj tehnologiji.

 

 

Gorenje je mislilo i na ljubitelje klasičnog, vintage dizajna i kuhinja koje vraćaju uspomene na detinjstvo i miris bakinih kolača. Upravo takva je Gorenje Classico kolekcija malih i velikih kućnih aparata u boji slonove kosti ili mat crnoj, sa završnom obradom u boji zlata koja podseća na stare prethodnike, dok moderna tehnologija omogućava lako upravljanje.

 

   

 

Ukoliko ste, pak, među onima koji vole miks stilova, dašak klasike sa elementima modernog, rešenje je u Gorenje Infinity kolekciji, koja odiše metalnim sjajem bakra idealnim za kombinovanje u kuhinjama rustičnog, tako i savremenog dizajna. Boja bakra kao trend u uređenju enterijera našla je primenu i u dizajnu kuhinjskih aparata, jer odlično korespondira sa nizom drugih boja, stvarajući savremen i topao efekat, sa daškom elegancije, na koju niko ne ostaje ravnodušan.

 

 

Bilo da želite da osvežite svoj kulinarski kutak ili obradujete drage osobe, iskoristite ovaj praznični period i potražite svoju inspiraciju u Gorenju, jer mali kućni aparati sada su dostupni po značajno sniženim cenama. Uz to, imate priliku i da učestvujete u Gorenje nagradnom konkursu i budete nagrađeni. Više informacija o pravilima nagradnog konkursa "Slavimo zajedno" možete naći na sajtu slavimozajedno.gorenje.rs.

 

 

Foto / video: Gorenje