PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Luksuzni tepisi inspirisani italijanskom hranom

  • Objavljeno:
  • 22.5.2015

Poznati brend "Illulian", specijalizovan za izradu luksuznih i ručno rađenih tepiha, i dizajner Alesandro Enrikez, predstavili su specijalnu kolekciju inspirisanu italijanskom hranom i načinom života, osmišljenu kao deo većeg projekta "10X10ANITALIANTHEORY" Alesandra Enrikeza.

 

Crpeći inspiraciju iz ikonografskog leksikona tradicionalnih italijanskih simbola, mladi dizajner kreirao je kolekciju za poznati brend ekskluzivnih tepiha. Tako su špagete, fusili i druge paste, peciva i gastronomske poslastice našle put do prelepih tepiha brenda "Illulian", ručno rađenih od izuzetnih materijala kao što su vuna sa Himalaja i prirodna svila i bojenih biljkama.

 

 

Teksture i dizajn koji podsećaju na ’50-e ističu se na ovim tepisima. Kolekcija predstavlja savršen spoj dizajna, hrane i smisla za humor i autentično umetničko delo, idealno za opremanje ekskluzivnih enterijera.

 

 

Eksperimentisanje je termin koji najbolje opisuje ovu kolekciju, kao i filozofija koju modni dizajner i novinar Alesandro Enrikez deli sa prestižnim brendom "Illulian". Oni su konstantno u potrazi za novim idejama i pristupima kojima će predstaviti svoj brend.

 

Ako vas zanimaju neobični tepisi, pogledajte i kako izgleda kada tepih postane stočić za kafu, ali i kako da napravite multifunkcionalni tepih od kićanki.

 

Foto: styleandfashion.blogosfere.it