PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Luksuzni nameštaj renomiranih proizvođača konačno u Srbiji - Naš nameštaj

  • Objavljeno:
  • 10.7.2023

„Naš nameštaj“ je novi, ekskluzivni brend na domaćem tržištu, uvoznik i distributer luksuznog nameštaja renomiranih evropskih i svetskih proizvođača. U bogatom asortimanu kompanije „Naš nameštaj“ nalaze se odabrane kolekcije brendova „Saloni“, „Papell“ i „Dawood“

 

U prvom, ekskluzivnom prodajnom salonu na Novom Beogradu, kupci imaju priliku da se upoznaju sa bogatom i jedinstvenom ponudom pomenutih brendova i da baš tamo pronađu nameštaj za kompletno opremanje stambenog, ali i poslovnog prostora, kancelarija, restorana, hotela i drugih objekata koje žele da upotpune i daju im poseban karakter.

 


Dizajn koji menja percepciju nameštaja


Komadi vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta i jedinstvenog stilskog izražaja plene posebnim senzibilitetom i namenjeni su svima onima koji žele da svoj prostor učine jedinstvenim. Najfiniji materijali, usklađene boje i jedinstveni detalji svakom elementu daju pečat i izdvajaju ga od svih drugih, dostupnih na našem tržištu. Ovi autentični komadi nameštaja nastali su spajanjem znanja dizajnera, inženjera, umetnika i ostalih članova brojnog tima, koji imaju jasan cilj: napraviti originalnu interpretaciju uobičajenog proizvoda. Bez obzira na stil koji preferirate, u prodajnom salonu „Našeg nameštaja“ očekuje Vas pažljivo kreirana ponuda, koja može da zadovolji svačiji ukus i savršeno se uklopi u gotovo svaku Vašu zamisao. 

 

Boboli fotelje, Naš nameštaj


Luksuzne stolice od prirodnih materijala, sofe, futuristički ali i nešto konvencionalnije dizajnirani trpezarijski i klub stolovi, spavaće sobe, komode i ormani, samo su deo proizvodnog programa koji će Vaš odabir učiniti težim, ali će Vaše zadovoljstvo nakon konačne odluke biti neverovatno. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje će Vam svojim savetima i iskustvom, ukoliko je potrebno, pomoći pri izboru. Mogućnost izbora je ogromna, na Vama je samo da odvojite vreme, dođete i uživate u dizajnu koji u potpunosti menja dosadašnju percepciju nameštaja.

 

Lazio spavaća soba, Naš nameštaj

 

 

Luksuzni brendovi u Našem nameštaju


Osnovan pre više od 20 godina, turski brend „Saloni“ postao je sinonim za proizvodnju luksuznih i jedinstvenih komada nameštaja, koji daju poseban karakter životnim i poslovnim prostorima kupaca na čak šest kontinenata. Tokom dvodecenijskog iskustva, „Saloni“ je postao omiljeni brend onih koji cene autentičnost i unikatan dizajn.

 

Eaton stolica, Naš nameštaj

 

Prva asocijacija na proizvodnju stolica od punog drveta je „Papell“. Fokusirani na inovacije i razvoj, a opet dosledni neprikosnovenom kvalitetu, tradiciji i težnji ka očuvanju životne sredine, mogu da se pohvale brojnim priznanjima, kao i saradnjom sa istaknutim imenima iz sveta dizajna. Nameštaj proizvođača „Papell“, ručno izrađen od prirodnih materijala, oplemeniće svaku prostoriju i upotpuniti svaku Vašu zamisao. „Naš nameštaj“ je jedini uvoznik i distributer nameštaja ovog brenda u Srbiji.

 

Fresco stolica, Naš nameštaj

 

„Dawood“ je renomirani proizvođač, specijalizovan za kreiranje i izradu ekskluzivnih stolica, od najkvalitetnijih materijala. Pored brige o estetskom doživljaju, „Dawood“ već 25 godina vodi računa o postojanosti, udobnosti i inovativnosti modela koje plasira na tržište. Upravo iz tog razloga, kolekcije ovog proizvođača privlače pažnju esteta širom sveta i sa svakom novom serijom izazivaju oduševljenje.

 


Ekskluzivni prodajni salon uskoro i u Novom Sadu


Pored salona koji se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270D, ljubitelje kvalitetnog i autentičnog nameštaja obradovaće vest da ih uskoro očekuje otvaranje ekskluzivnog prodajnog salona i u Novom Sadu. 

 

Air Cavalli sofa, Naš nameštaj


Zakoračite u svet luksuza i komfora, budite jedinstveni i kreirajte životni ili poslovni prostor po svojoj meri, baš onako kako ste oduvek zamišljali. Pretvorite uređenje doma u nezaboravno iskustvo i uverite se u kvalitet i postojanost „Našeg nameštaja“.


Ponudu možete pogledati i na sajtu: https://nasnamestaj.rs/