PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Ljuljaška za stopala

  • Objavljeno:
  • 26.8.2014

Ako mnogo vremena provedite u kancelariji, sedenje za radnim stolom verovatno je najneudobnije mesto na kojem provodite svoje vreme. Setite se samo koliko puta jednostavno niste mogli da pronađete udobno mesto za noge i koliko položaja ste promenili u toku uobičajenih osam sati.

 

Ako se već prepoznajete u tim “sitnim” svakodnevnim mukama, pravo rešenje za nemirna stopala stiže iz kompanije Connect Design iz Južne Koreje. U pitanju je mala platnena ljuljaška pod imenom “Fuut”, koja vam omogućava da ispružite svoje umorne noge i podešavate idealnu visinu u zavisnosti od položaju u kom želite da sedite.

 

U toku aktivnog rada najpogodnije je ljuljašku postaviti niže – malo iznad zemlje, dok je nešto viši položaj pogodan u toku odmora ili ležernijeg surfovanja internetom. Posebna prednost je što ljuljašku možete podešavati veoma jednostavno i sa samo jednom rukom, pa čak i kada vam je u drugoj ruci šoljica sa kafom.

 

“Fuut” je dostupan u šest različitih boja i trenutno košta 30 dolara, a može se naručiti preko zvaničnog sajta kompanije Connect Design

 

 

Foto: connectdesign.co.kr