PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Living Cube: Multifunkcionalna kocka za praktičan život

  • Objavljeno:
  • 20.8.2014

Švajcarski dizajner Til Koneker (Till Könneker) dizajnirao je pametan komad multifunkcionalnog nameštaja koji sadrži praktično svaki komad nameštaja koji vam je potreban, i to u jednom komadu koji je simbolično nazvao “Living Cube“.

 

Rešenje „Kuća u kocki“ dolazi u kompletu sa policama, policom za TV, ormanom i krevetom. Dostupne su dve standardne kofiguracije, ali postoji i mogućnost da se poruči izgrada komada po vašoj meri.

 

 “Ideja je rođena iz lične potrebe da se suprostavim ograničenjima konvencijalnog doma sa jednim jednostavnim i multifunkcionalnim dizajnom koji zadovoljava više različitih potreba“, objašnjava Til Koneker, jer se “dizajn može prilagoditi svačijim ličnim potrebama.“

 

Tako “Living Cube“ smešta šest važnih komada nameštaja u jedan funkcionalni prostor koji može da transformiše vaš dom, jer se u njemu nalazi prostor za TV (42"/107cm ravni ekran), police za knjige, police za obuću, orman za odeću, krevet i unutrašnja prostorija za skladištenje.

 

 

Ovaj inovativan nameštaj se trenutno  proizvodi u Švajcarskoj, pravi se od održivog, ekološkog materijala, a uskoro bi mogla da počne proizvodnja i u Čikagu. Jedinice se dostavljaju u delovima, i zatim se sastavljaju na licu mesta, a klijenti mogu da biraju dve standardne veličine - Mini ili Urban.

 

 “Living Cube“ je dostupan u crnoj, tamno braon ili beloj boji, a nadogradnje dizajna uključuje šine za krevet, USB priključke za punjenje, svetla, dušeke, pa čak i transformaciju unutrašnjeg prostora u mini kancelarijski prostor.

 

Ukoliko želite da napravite svoj lični komplet birajući raspored elemenata koji vama najviše odgovara, to možete učiniti na zvaničnom sajtu Living Cube nameštaja.

 

 

Foto: livingcube-furniture.com