PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

LEDENA AKCIJA USRED LETA: Ležaj Cuba za 1 dinar samo u NEFA nameštaju

  • Objavljeno:
  • 2.7.2018

NEFA NAMEŠTAJ pokreće sjajnu akciju. Svi kupci koji kupe tapacirani nameštaj u Nefa nameštaju u iznosu većem od 29.999 dinara dobijaju ležaj Cuba za 1 dinar.

 

Cuba ležaj je idealan za svaki dom, mesto na kome će vaši ukućani uživati u svakom trenutku provedenom zajedno. Sada ga možete dobiti za 1 dinar i uštedeti čak 16.989 dinara.

 

 

 

 

I to nije sve! Da biste ostvarili šansu da dobijete ležaj Cuba za 1 dinar možete kupiti neki od komada nameštaja koji je takođe na letnjoj akciji. Mi ovoga puta iz ponude izdvajamo tri sjajne ugaone garniture Sydney I, Sydney II i Sydney III koje će obezbediti odmor u svakom kutku Vašeg doma, a kompletnu ponudu potražite na sajtu NEFA NAMEŠTAJ.

 

Ugaona garnitura Sydney I - ušteda 30.000 dinara

 

Ova ugaona garnitura impresionira svojom veličinom, nudeći maksimalnu udobnost i komfor. Uz dva ugaona dodatka, velika družina može da započne svoje uživanje.

 

Obezbedite sebi izuzetno atraktivnu i udobnu ugaonu garnituru po veoma povoljnoj ceni i uštedite čak 30.000 dinara tokom jula. Sve što je potrebno je da odaberete jedan od atraktivnih dezena iz ponude i uživate u garnituri Sydney I koja stiže u vaš dom u veoma kratkom roku.

 

Ušteda: 30.000 dinara /// Stara cena: 89.990 dinara /// Nova cena: 59.990 dinara

 

Ugaona garnitura Sydney II – ušteda 20.000 dinara

 

Izuzetno udobna garnitura Sydney II unapređena je dodatnim naslonom na ugaonom delu, čime je obezbeđena još veća udobnost. Korišćenjem čelične konstrukcije, val opruga i poliuretanske pene, obezbedili smo vam da godinama uživate u svojoj novoj ugaonoj garnituri, uz neizmenjenu udobnost i izgled.

 

Ušteda: 20.000 dinara /// Stara cena: 59.990 dinara /// Nova cena: 39.990 dinara

 

Ugaona garnitura Sydney III – ušteda 20.000 dinara

 

Provereno udobnu garnituru u novom limitiranom izdanju krasi sveden i originalan dizajn koji postaje sve traženiji na tržištu jer podseća na uvek prijatan skandinavski stil u enterijeru. 

 

Garnitura  Sydney III nudi maksimalnu udobnost i komfor. Potrebno je samo da utonete u meke jastuke i da uživate.  Provedite sate druženja sa porodicom i prijateljima, stvarajući brojne uspomene na trenutke radosti i opuštanja.

 

Ušteda: 20.000 dinara /// Stara cena: 54.990 dinara /// Nova cena: 34.990 dinara

 

Kompanija NEFA

 

NEFA je nova kompanija za promet nameštaja, osnovana u Srbiji 2017. godine, a njen nameštaj moguće je kupiti u ukupno 27 salona u našoj zemlji, kao i salonima u Bosni i Makedoniji. Kompanija svojim kupcima svakodnevno nudi atraktivan, moderan i kvalitetan tapacirani nameštaj evropskog proizvođača po veoma pristupačnim cenama.

 

Svaki proizvod rezultat je kompetentnog korišćenja savremene opreme, kvalitetnih repromaterijala i komponenti najboljih evropskih proizvođača, što ovoj kompaniji omogućava da smanji cene svojih proizvoda bez negativnih posledica po kvalitet.

 

Pogledajte kompletnu ponudu na sajtu kompanije i požurite u neki od NEFA salona širom Srbije jer su količine vrlo ograničene. Za sve dodatne informacije možete pozvati besplatnu liniju: 0800 444 222.

 

               

Foto: NEFA

Izvor: PROMO