PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Krevet za 30 sekundi uz tri puta manje prostora

  • Objavljeno:
  • 23.8.2017

"Cabinet Bed" namešta se za samo 30 sekundi, zauzima tri puta manje prostora od regularnog kreveta, a nudi udobno rešenje za spavanje.

 

Svaki "Cabinet Bed" pravi se ručno u istoimenoj fabrici u Vankuveru u Kanadi, a za izradu se koriste visokokvalitetni materijali, od drveta, preko dušeka, do samog mehanizma.

 


   TOP 5: Nameštaj koji maksimalno štedi prostor 

   Skup životni prostor u velikim gradovima naveo je stanare da se sele u manje i fleksibilnije                stanove, a dizajnere da osmisle nameštaj koji će na najbolji način iskoristiti svaki svaki metar poda,    zidova, pa čak i plafona.


 

Pitanje koje je motivisalo proizvođače da osmisle ovo sjajno rešenje za uštedu prostora je "Zašto žrtvovati životni prostor za dodatnu spavaću sobu ako to nije neophodno?". Rešenje koje su pronašli postalo je jedno od omiljenih na tržištu, posebno za one koji imaju male stanove i moraju što efikasnije da iskoriste svaki centimetar.

 

Krevet je vrlo praktičan jer se priprema za samo 30 sekundi, a pri tom zauzima samo trećinu prostora koja bi bila neophodna za regularan krevet. Prednost je i to što u "spakovanom stanju" izgleda kao ormarić i lako se "utapa" u svaki enterijer sobe.  

 

Proizvođač nudi tri opcije za dušek, a detaljnije informacije možete pronaći na sajtu proizvođača Cabinet Bed

 

U nastavku možete pogledati kako mehanizam ovog kreveta funkcioniše u praksi i koliko je praktično rešenje koje je osmislio kanadski proizvođač. 

 

 

Nova inovativna, praktična i originalna rešenja pronađite u rubrici DIZAJN I TREND