PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Krevet koji lebdi u vazduhu

  • Objavljeno:
  • 4.12.2013

Dizajneri "Alf grupe" kreirali su krevet koji poput Aladinovog letećeg ćilima lebdi u vazduhu. "Aladino up" poboljšava cirkulaciju i organizmu omogućava potrebnu energiju, tako da je idealan za sve koji pate od nedostatka sna.

 

Ljudi u proseku prespavaju trećinu života. Nedostatak sna dovodi do manjka energije, slabe koncentracije, depresije, pada imuniteta, debljanja, ali i do ozbiljnih srčanih problema. Zato je i važno da krevet na kojem spavaju bude čvrst i udoban. "Aladino up" je idealno minimalističko rešenje za sve one koji imaju nesanicu, ali i male spavaće sobe.

 

Krevet i noćni ormarići, koji lebde u vazduhu, prostoriju čine većom i svetlijom. "Aladino up" karakteriše minimalistički i moderan dizajn. Njegov oblik i boje odražavaju jednostavnost i istančan ukus, naveli su dizajneri.

 

U slučaju da se odlučite da svoju spavaću sobu preuredite na sličan način, obavezno  je da i ostali komadi nameštaja u spavaćoj sobi budu stilski uklopljeni. Osim na formu, posebnu pažnju treba obratiti i na izbor boja i materijala. Primera radi, drvo nameštaju daje tradicionalan izgled, dok beli komadi sa sivim detaljima čine da izgleda futuristički.