PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Konkurs za dizajn dekorativne lampe

  • Objavljeno:
  • 26.11.2017

Da li biste želeli da vaš dizajn lampe postane stvarnost? Da otputujete u Milano i osvojite 2500 evra? Imate priliku da vaš san postane stvarnost, ukoliko konkurišete za Prvu arturo alvarez nagradu namenjenu mladim dizajnerima (1st arturo alvarez Young Designers’ Award).

 

To je jedinstvena prilika da pokažete svetu svoju kreaciju, koja je u skladu sa vrednostima i filozofijom brenda "arturo alvarez".

 

Nakon skoro 25 godina dizajniranja i proizvodnje rasvetnih tela, "arturo alvarez" želi ovom nagradom da istakne svoju posvećenost i podršku novim generacijama kreatora. Svaka osoba starija od 18 i mlađa od 30 godina, iz bilo kog dela sveta, može da konkuriše za nagradu.

 

Cilj je dizajnirati dekorativnu lampu namenjenu za enterijer.

 

 

Pobednik će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 2500 evra, a njegov dizajn će biti izrađen i činiće deo novog kataloga brenda "arturo alvarez". Ime kreatora biće navedeno u publikacijama kompanije: katalogu, veb sajtu, poštujući intelektualnu svojinu u svakom trenutku.

 

 

Osim toga, ukoliko vaša lampa bude odabrana, imaćete priliku da otputujete u Milano sa Arturom Alvarezom kako biste predstavili nove kreacije kompanije na sajmu Euroluce na proleće 2019. godine.

 

U skladu sa filozofijom kompanije,svi procesi vezani za dekorativne delove lampe moraju biti osmišljeni tako da budu izrađeni ručno. Uz to, posebna pažnja biće posvećena kreacijama koje uključuju upotrebu ekoloških materijala za izradu lampe.

 

          

 

Rok za podnošenje prijave je 23. mart 2018. godine. Finalisti će biti objavljeni na sajtu arturo alvarez i društvenim mrežama 17. aprila, a pobednik 24. aprila 2018. godine.

 

Više informacija možete pronaći klikom na ovaj link, gde se takođe možete prijaviti na konkurs.

 

 

Foto: arturo-alvarez.com