PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Keramika koja osvaja svet

  • Objavljeno:
  • 19.12.2016

Šarm, glamur i toplina. Tako bi se u najkraćem moglo opisati ovogodišnje izdanje najvećeg sajma keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja na svetu – CERSAIE 2016.

 

Više od 850 izlagača iz 43 zemlje, arhitekti, dizajneri i profesionalci koji se bave opremanjem enterijera okupili su se tokom pet sajamskih dana u Bolonji kako bi predstavili najnovije trendove, prekrasne kolekcije i proizvode kojim se ponose. A kada na jednom mestu okupite takvu ekipu, keramika koja osvaja svet je zagarantovana.

 

Ograničenja u svetu keramike definitivno više nema. To najbolje potvrđuju aktuelni trendovi, ali i celokupan "CERSAIE 2016". Prevazilaze se uobičajene veličine i 2D efekat, keramika postaje prijatna i meka na dodir, a najzahtevniji ciljevi samo su još veća inspiracija za "keramičare". A kada je tako, mogućnosti za opremanje enterijera keramikom su nepresušne. Na vama je samo da pronađete svoju dobitnu kombinaciju.

 

Naša redakcija je već tradicionalno bila na licu mesta, upoznala na stotine novih kolekcija, i pripremila vodič kroz vodeće trendove iz svetskog hrama keramike:

 

1.Prefinjeni efekat teksture

2.Mekoća kože

3.Keramičko drvo

4.Elegantni mermer

5.Veće je bolje

6.Neprikosnoveni heksagon

7.3D

8.Mix&Match

 

Detaljan opis i ilustraciju trendova možete pročitati samo u štampanom izdanju časopisa KUĆA STIL br. 266-267.

 

 

 

 

Foto: Zorka Keramika, kolekcija Accademia