PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Jedan luster – pet vrsta svetlosti

  • Objavljeno:
  • 18.3.2018

Promenite sočiva na LED lampi i učinite da atmosfera u vašoj prostoriji u trenutku postane romantičnija ili svetlija, ili pak kreirajte efekat zvezdanog neba. Pogledajte kako funkcioniše fantastična svetiljka Andromeda.

 

Da li ste nekad pogledali u luster nad trpezarijskim stolom i poželeli više svetlosti? Ili poželeli da kreirate uzan snop svetla kako biste uživali u intimnijoj atmosferi?

 

            

 

Luster Andromeda kompanije OLEV omogućava da birate širinu svetlosnog snopa i menjate osvetljenje od ujednačene jarke svetlosti do fokusiranog svetla koje obasjava samo željeni deo prostora.

 

            

 

Svetiljka dolazi sa inovativnim sistemom sočiva koja se postavljaju na izvor svetlosti i mogu se menjati. Kako bi se dobio širi ili uži snop, potrebno je odabrati odgovarajući disk koji se pričvrsti lako pomoću magneta.

 

 

Luster poseduje i drugi svetlosni izvor koji je usmeren ka plafonu i može se zasebno uključivati. Bazira se na LED edge svetlosnoj tehnologiji i kreira difuzno osvetljenje.

 

            

 

Povrh toga, Andromeda kreira i efekat zvezdanog neba zahvaljujući 170 rupica različitih dimenzija koje su raspoređene po površini lustera.

 

 

Andromeda pruža i izbor boje svetlosti, pa se može birati između tople bele (3000 K) do tople (2700 K).

 

Foto: olevlight.com