PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Iskoristite sjajne sajamske popuste na nameštaj već sada

  • Objavljeno:
  • 24.10.2018

Ugrabite priliku i pre sajamskih gužvi dođite do omiljenog komada nameštaja uz dosta povoljnije sajamske uslove, jer sada već tradicionalno kompanija Atlas odobrava popuste do 25% na kompletan asortiman proizvoda i pre početka sajma. 

 

Dok nestrpljivo iščekujemo najznačajniji sajam nameštaja u regionu, koji će na jednom mestu okupiti vrhunske domaće i strane proizvođače i predstaviti nam najnovije trendove i najsavremenija rešenja iz ove industrije, neke od pogodnosti koje donosi 56. Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu možemo iskoristiti i znatno pre njegovog početka 6. novembra.

 

 

Ljubitelje lepog i kvalitetnog dizajna, kao i sve koji uređuju dom ili žele da osveže enterijer kvalitetnim komadom nameštaja, obradovaće činjenica da poznati proizvođač tapaciranog nameštaja Atlas već sada svojim kupcima odobrava sajamske popuste do 25% na kompletan asortiman proizvoda uključujući i novitete, i u svojim salonima nameštaja nudi uvid u ono što nas očekuje ove godine na sajmu.

 

 

Inovativne forme, prirodni materijali, velika posvećenost detaljima i izuzetna udobnost neke su od karakteristika koje krase najnoviju kolekciju nameštaja ovog poznatog proizvođača, koji će deo svojih novih proizvoda predstaviti u hali 3 Beogradskog sajma.

 

 

Poseban naglasak ovogodišnje manifestacije biće na dizajnerski orijentisanim izlagačima, među kojima je i Atlas, koji će predstaviti najnovije trendove i inovacije iz ove oblasti u ovoj "dizajnerskoj" hali.


 

"Odlučili smo da se ove godine na Sajmu nameštaja predstavimo samo u takozvanoj dizajnerskoj hali 3 Beogradskog sajma, i to sa novitetima isključivo kroz kolekciju sofa i ugaonih garnitura, po čemu smo najpoznatiji", kažu iz Atlasa.

 

 

"Noviteti iz preostalog asortimana koji uključuju francuske ležajeve, komode, i ostali prateći program su već prezentovani u našim salonima nameštaja, što smo smatrali da je, uz obezbeđivanje sajamskih uslova mnogo ranije nego što je predviđeno, korektno prema našim kupcima koji žele da izbegnu sajamske gužve", dodaju iz kompanije.

 

 

Kompletan asortiman Atlas proizvoda može se naći u izradi od najkvalitetnijih štofova i vrhunske goveđe kože, a iza samog dizajna stoje profesionalci koji nam ove godine donose i pažljivo kreirane proizvode čiji je dizajn inspirisan brojnim saradnjama sa italijanskim kompanijama.

 

 

Novine poput finijih formi, povećane funkcionalnosti i udobnosti nameštaja, prirodni materijali i predanost detaljima pružaju prepoznatljivost i unikatnost novoj kolekciji.

 

 

"Radili smo mnogo ove godine za pojedine italijanske proizvođače čiji majstori i dizajneri su nam preneli dosta znanja i umeća kako bi proizvod proizveden u Atlasu odgovarao njihovim standardima visokokvalitetnih brendova. Iz te saradnje proizašle su mnoge novine koje ćemo prezentovati u narednom periodu", otkrivaju dizajneri iz Atlasa.

 

 

 

Lokacije sa sjajnim sajamskim popustima

 

Požurite u salone Atlas nameštaja jer vas čeka sjajna ponuda koja je aktuelna do 11. novembra, a u zavisnosti od toga da li ste član Atlas Loyality club-a i načina plaćanja za koji se odlučite, očekuju vas popusti i do 25%. Ponuda uključuje i proizvode italijanskih brendova Pensarecasa.it i Stones koji nude moderne linije i modularne elemente nameštaja sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja. 

 

Kompletnu ponudu kompanije "Atlas" možete videti na njihovom sajtu ali i u maloprodajnim objektima u Beogradu, Čačku i Užicu na sledećim adresama:

 

1. Salon nameštaja Beograd – Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, prekoputa Kombank arene, tel. 011/ 2400-987.


2. Salon nameštaja Čačak – Bulevar oslobodilaca Čačka 151, tel. 032/559-0-566


3. Salon nameštaja Užice – Javorska bb, Sevojno, tel. 031/512-244