PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Inovativni VELUX krovni prozori sa trostrukim staklom

  • Objavljeno:
  • 4.4.2017

Kompanija VELUX ne prestaje da oduševljava svojim inovativnim proizvodima, a poslednji u nizu je krovni prozor sa trostrukim staklom koji će kao premijum izolacioni sistem biti dostupan po standardnoj ceni.

 

Prema analizama Evropske komisije procenjeno je da u Istočnoj Evropi 37% stanovnika održava u svojim domovima nižu temperaturu zimi kako bi uštedeli novac. Gubitak energije često je uzrokovan odabirom nekvalitetnih materijala prilikom renoviranja.­ Polovina te energije odlazi pravo – kroz prozor. Odabir dobrih krovnih prozora podići će energetsku efikasnost, smanjiti izdatke, a ujedno poboljšati unutrašnju klimu prostorija vašeg doma u potkrovlju.

 

 

U jubilarnoj 20-oj godini prisutnosti na srpskom tržištu, kompanija VELUX lansirala je nove, energetski efikasne krovne prozore. Na postojeću ThermoTechnology™ strukturu, dodavanjem još jednog stakla u staklenu konstrukciju, VELUX je predstavio jedinstveni izolacioni sistem koji obezbeđuje značajnu uštedu energije, ali i neophodni mir i tišinu u vašem potkrovlju. 

 

 

Proizvode ove kompanije možete istražiti u VELUX katalozima za 2017. godinu.

 

"Ranije ste za takve energetske performanse krovnog prozora morali da platite premijum cenu, a sada tu tehnologiju činimo pristupačnom za masovnu upotrebu u kategoriji Standard Plus. Ugraditi VELUX proizvode u objekat, bilo da je vaš stan ili poslovni prostor, postalo je svojevrsna oznaka kvaliteta i signal budućim kupcima stanova da investitor razmišlja o kvalitetu, dugotrajnosti i komforu onih koji će živeti u potkrovlju", kaže generalna direktorka kompanije VELUX Srbija d.o.o. Tamara Milovanović.

 

 

"VELUX nije samo krovni prozor – to je čitav sistem, niz proizvoda koji pojedinačno imaju svoju funkciju, a ugrađeni zajedno pružaju komfor, sigurnost i miran san korisnicima", dodaje Milovanović.

 

 

Dodavanje još jednog stakla u staklenu konstrukciju, zajedno sa već postojećim ThermoTechnologyTM specijalnim izolacionim sistemom, učinilo je ove krovne prozore pravim izborom za rešavanje izazova sa unutrašnjom klimom, hladnoćom i toplotom u domovima u potkrovlju. Ono što je takođe interesantno je da su ovi krovni prozori cenovno pristupačni široj populaciji jer su po cenama vrlo sličnim krovnim prozorima koji imaju dvostruko staklo.

 

 

VELUX krovni prozori Standard Plus kategorije pružaju i do 15% bolju toplotnu izolaciju u odnosu na prozore prethodne kategorije, što osim na kućni budžet, pozitivno deluje na zdravlje i opšte blagostanje ukućana. Ušuškan prozor bez promaje, manje spoljašnje buke, manji gubitak toplote zimi, manja potreba za hlađenjem leti - razlozi su zbog kojih je VELUX decenijama lider na tržištu krovnih prozora.

 

 Foto: VELUX