PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Inovativni dizajn multifunkcionalne sofe

  • Objavljeno:
  • 27.5.2014

Multifunkcionalna sofa srpskog dizajnera Nemanje Kiso sastoji se od tri tapacirana dela i stočića elipsastog oblika, a zahvaljujući inovativnom dizajnu vrlo je pogodna za sve prostore, od luksuznih kuća i hotela do klubova, ordinacija i čekaonica.

 

Izrađuje se od prevrnute koža koja podseca na pliš, najkvalitetnijeg sunđera i završnog sloja memorijske pene (Dormeo dušeci), što obezbeđuje izuzetnu  udobnost pri sedenju i ležanju. Zbog navedenog sastava se vraća u prvobitni položaj kada nije u upotrebi, a dostupna je u svim bojama i dimenzijama. 

 

Stočić koji dodatno doprinosi multifunkcionalnosti sofe napravljen je od medijapana visokog sjaja i takođe se izrađuje po želji, odnosno  u različitim veličinama.

 

Nikola Kiso kaže da je upravo inovativan dizajn jedan od osnovnih ciljeva njegovog rada, a projektovanjem enterijera bavi se više od 10 godina. 

 

“Cilj mi je da dam neki novi pečat dizajnu koji će biti prepoznatljiv i kod nas i u svetu. U Srbiji su proizvodnju multifunkcionalne sofe mnogi videli kao nemoguću misiju, ali sam ovim modelom dokazao sam da je vrlo realna i moguća. Sada želim da proizvedem još nekoliko sličnih komada nameštaja koji bi istakli moj brend”, kaže Kiso za portal KUĆA STIL.

 

U galeriji fotografija možete pogledati  multifunkcionalnu sofu u dve različite boje i videti kako se ovaj model prilagođava različitim ambijentima i prostorima u enterijeru.