PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Inovativne šoljice za vrhunsko uživanje u kafi

  • Objavljeno:
  • 24.11.2014

Holandski dizajneri Andreas Bes i Jonatan Štraus nedavno su predstavili inovativne "Deviehl" šoljice za kafu, za čije dizajniranje su utrošili punih 18 meseci i u želji da stvore najluksuzniju i govoto savršenu kolekciju.

 

Svaki komad je pravo malo remek-delo, sačinjeno od 25 odvojenih komponenti koje omogućavaju da kafa dugo drži optimalnu temperaturu.

 

Vrhunski dizajn u obliku kupe, neobično postolje i izrada od nekonvencionalnih materijala poput egzotičnog drveta kokobolo i prugastog zebrano, vodootporne kože i ugljeničnih vlakana čine ove šoljice tako jedinstvenim i verovatno jednim od najpoželjnijih na svetu.

 

Andreas Bes i Jonatan Štraus su i osnivači istoimene kompanije (Deviehl) koja se nalazi u Londonu, a proslavili su se proizvodnjom luksuznih satova. Sada su svoju prepoznatljivu inženjersku preciznost i inovativnost proširili i na izradu kućnih predmeta, a ljubitelji kafe imaju to zadovoljstvo da među prvima budu upravo šoljice za najpopularniji napitak na svetu. 

 

Jedina mana šoljice jeste njihova cena, jer trenutno koštaju od 410 do 720 evra. Ako ste ljubitelji originalnih šoljica, pogledajte i kako izgleda savršena šoljica za ljubitelje računara

 

Foto: deviehl.com