PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Inovativna zvučna lampa

  • Objavljeno:
  • 21.5.2018

Jedinstvena prenosna lampa "UMA" donela je neobičnu kombinaciju svetla i zvuka, integrisanu u sveden i elegantan dizajn za koji je zaslužan studio Pablo Designs. Vrhunska LED tehnologija i realističan 360° surround zvuk spojeni su prelep objekat koji je redefinisao pojam moderne lampe.

 

Forma u obliku lanterne obezbeđuje svetlost ali i omogućava da uživate uz muziku dok pečete roštilj na izletu, družite se sa prijateljima u prirodi ili čitate knjigu u krevetu. Lampa sadrži bateriju koja može da traje i do osam sati nakon jednog punjenja uz konstantno emitovanje svetlosti i zvuka.

 

 

Zahvaljujući kožnim ručkama u bež i sivoj boji, "UMA" se može jednostavno nositi bilo gde i pružiti prijatnu atmosferu bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru.

 

 

Velika pažnja posvećena je detaljima, pa je za duža putovanja obezbeđena i zaštitna vrećica u koju se lampa može spakovati.

 

 

Lampa je opremljena kontrolom jačine zvuka koja reaguje na dodir kao i sistem za podešavanje intenziteta svetlosti, a sve u cilju što udobnijeg korisničkog iskustva.

 

 

Preko ove lampe se može emitovati muzika visokog kvaliteta sa bilo kog mobilnog telefona ili uređaja koji poseduje bluetooth, a istim bežičnim putem moguće je i kontrolisati jačinu i odabir pesama.

 

 

Kako je ekologija jedna od važnih tema današnjice, "UMA" je načinjena od materijala koji se mogu reciklirati, i na kraju veka trajanja može biti razložena do 97%. Takođe, opremljena je visoko energetski efikasnom LED sijalicom.

 

 

Verni filozofiji  kompanije, venecuelanski industrijski dizajner Pablo Pardo i italijanski eksperimentalni dizajner Carmine Deganello kreirali su ovu inovativnu lampu konstantno tragajući za pametnim rešenjima koja će unaprediti vezu između predmeta i njihovih korisnika, a "UMA" u svakom pogledu to potvrđuje.