PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Inovativan dizajn toalet šolje

  • Objavljeno:
  • 15.9.2015

 

U savremenom dizajnu, evolucija proizvoda mora da prati i razvoj novih tehnologija u cilju poboljšanja performansi i funkcija. "Newflush" sistem kompanije "Catalano" donosi revoluciju u dizajn i performanse keramičkih toalet šolja. Novi dizajn, poboljšan kvalitet keramike, smanjena potrošnja vode i bolja higijena, glavne su karakteristike novog sistema.

 


  Transparentna slavina Axor Stark V

 

  Transparentna slavina Axor Starck V koju je dizajnirao Filip Stark, osvojila je prestižnu nagradu        Wallpaper Design Awards 2015.

 


Inovativan dizajn podrazumeva uklanjanje oboda šolje, čime je omogućeno lako i potpuno čišćenje WC šolje i značajno smanjenje buke prilikom povlačenja vode. "Newflush" koristi svu dostupnu vodu do punog potencijala i garantuje maksimalne performanse.

 

 

Za ovaj izum bilo je potrebno dve godine istraživanja i razvoja. Standardne WC šolje poseduju obod koji je teško dostupan za čišćenje i predstavlja izvor buke. Odsustvo oboda čini površine "Newflush" šolje glatkim, bez zavučenih mesta, čime je i nivo higijene poboljšan. Novi dizajn trenutno poseduju tri modela WC šolja – "Zero 55", "Sfera54" i "New light 53"  a uskoro će biti dostupan na ostalim proizvodima.

 

 

Sve "Catalano" šolje poseduju i inovativan sistem za lako uklanjanje daske čime je omogućeno potpuno čišćenje šolje, čak i ranije nedostupnih mesta. Osim toga, i daske dobile su poboljšan dizajn. Opremljene su sistemom za sporije i tiše zaklapanje.

 

 

Kompanija "Catalano" će izložiti svoje proizvode na najvećem svetskom sajmu keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja "Cersaie", koji se održava u Bolonji od 28. septembra do 2. oktobra ove godine.

 

 

Foto: newflush.catalano.it