PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Impresivni nadglavni tuševi Rainmaker Select

  • Objavljeno:
  • 10.11.2016

Nova linija nadglavnih tuševa "Rainmaker Select" kompanije "Hansgrohe" pretvara tuširanje u vrhunsko senzualno iskustvo i transformiše kupatilo u pravu oazu mira i mesto za relaksaciju.

 

Površina tuševa bez okvira, okružena uskim kućištem od hroma, pruža vrhunski izgled i čini ove tuševe pogodnim za svako kupatilo. Impresivan dizajn krasi i nova bela staklena površina i sjajan metal koji su izrađeni od vrhunskih materijala, što celokupan ambijent kupatila čini izuzetno prijatnim i vizuelno dopunjuje druge elemente kupatila.

 

Celokupan ambijent kupatila čini izuzetno prijatnim, a tuširanje pretvaraju u vrhunsko senzualno iskustvo. 

 

Tuševe Rainmaker Select odlikuje i fantastična pre­ciznost izrade i završne obrade, o čemu najbolje svedoči podatak da je više od 200 otvora na staklenoj ploči koja pokriva tuš izrezano pomoću izuzetno preciznog lasera.

 

Rainmaker Select: Otmeni i elegantni u svakom kupatilu. 

 

 

Voda u novim dimenzijama

 

Tuševi su dostupni u veličinama od 460 i 580 milimetara i nude potpuni ugođaj sa više različitih vrsta mlaza. Nova površina od kvalitetnog belog stakla dodatno ulepšava njihov izgled, a uprkos njihovim velikim dimenzijama, linija "Rainmaker Select" se savršeno uklapa u plafon i donosi elegantnu notu celom kupatilu.

 

Impresivan dizajn, najkvalitetniji materijali i milimetarska preciznost izrade. 

 

RAINMAKER SELECT 460

 

RAINMAKER SELECT 460 poseduje glavu za tuširanje prečnika 46 centimetara i nudi tri različita moda tuširanja koji omogućavaju prilagođavanje mlaza potrebama i željama svakog korisnika.

 

 

 

RAINMAKER SELECT 460

 

Specifikacije proizvoda: Rainmaker Select 460

 

Tako prijatna snaga "Rain Spray" moda obgrli celo telo vodom, režim "Rain Stream" okrepljuje masažom pomoću pojedinačnih mlazeva, dok snažan režim "Mono Spray" opušta telo i deluje umirujuće.

 

 

Tri različita moda za novo iskustvo tuširanja: Rain Spray, Mono Spray i Rain Stream.

 

RAINMAKER SELECT 580

 

RAINMAKER SELECT 580 3jet ugrađuje se na zid i poseduje glavu za tuširanje dugačku 58 centimetara koja verno dočarava iskustvo tuširanja u prirodnom okruženju, a omogućava i tri različite vrste mlaza, kao i prethodni model.  

 

 

 

RAINMAKER SELECT 580 3jet

 

Specifikacije proizvoda: Rainmaker Select 580 3jet

 

DODATNE POGODNOSTI

 

Cela linija proizvoda može se kombinovati sa skrivenim termostatima, a postoji i nova opcija instaliranja za nadglavni tuš koja omogućava nevidljivu konekciju vode jer je cev između upravljača i nadglavnog tuša skrivena iza zida.

 

Do­datna pogodnost je činjenica da se tuševi Rainmaker Select veoma lako čiste jer se po prvi put cela glava tuša može skinuti, a ukoliko je potrebno i ploča se može odvojiti od glave radi dodatnog čišćenja.

 

 

Kako sve to izgleda u praksi možete pogledati u video prilogu koji sledi.

 

 

Najnovije vesti i kompletna ponuda proizvoda dostupna je na: HANSGROHE SRBIJA - REGION

 

Foto: Hansgrohe