PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Impossible: Najpraktičniji bicikl do sada

  • Objavljeno:
  • 16.11.2014

Kompanija “Impossible Technology” (Imposibl tehnolodži) dizajnirala je najpraktičniji bicikl do sada, koji je zahvaljujući specijalnom mehanizmu u potpunosti rasklopiv i apsolutno drugačiji u odnosu na uobičajene glomazne i teške dvotočkaše.

 

U pitanju je električni bicikl pod nazivom “Impossible”, koji je težak oko 5 kilograma, a predviđen je za osobe do 85 kilograma. Kreće se zahvaljujući baterijama koje omogućavaju dostizanje brzine od 20 km/h, a to je, kako tvrde iz ove kompanije, idealno za sve one koji ovim prevoznim sredstvom putuju na posao.

 

Bicikl nema pedale i lanac i to je njegov najveći nedostatak jer nakon pražnjenja baterija bicikl ne možete da nastavite da vozite na uobičajen način, već morate da ga nosite do najbližeg mesta za punjenje baterijala ili da iskoristite rezervne.

Na lošijim putevima problem mogu da predstavljaju mali točkovi koji nisu preterano izdržljivi kada se pojave vremenske neprilike ili rupe na putevima, ali kupcima to očito ne predstavlja veći nedostatak jer je prva serija verzije u beloj boji već rasprodata.  

 

“Impossible” je za sada dostupan još i u crnoj boji, a trenutna cena iznosi 467 dolara.      

 

Pogledajte kako se ovaj bicikl vrlo jednostavno sklapa i rasklapa, ali i kako se ponaša tokom gradske vožnje.

 

 

Foto: Impossible Technology