PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Hoteli u duhu gradova Evrope

 • Objavljeno:
 • 11.4.2014

Lanac hotela "25hours" broji nekoliko evropskih dizajniranih hotela na nekoliko lokacija u Berlinu, Frankfurtu, Hamburgu, Beču i Cirihu. Osnovna ideja ovog lanca je da svaki gost doživi emociju grada u kojem se nalazi - uz pomoć boje, zabave i uživanja. Misija ovog lanca hotela je da gostu grad u kojem boravi prikaže na što atraktivniji način, obogaćujući ga nesvakidašnjim iskustvima.

 

1. “Bikini Berlin” – Kosmopolitski Berlin

 

“25 hours hotel – Bikini Berlin” je raznolik kao veliki grad u kome se nalazi. Hotel oslikava duh kosmopolitskog Berlina i popularan je ne samo među svojim gostima, već i onima koji posećuju hotelski restoran i bar. Restoran i bar nalaze se na vrhu zgrade sa krovnom terasom sa koje se pruža prvoklasni pogled za 360 stepeni na grad i Tirgarten park.

 

 

 1. 2. “The Goldman” i “Levi’s”– Urbani Frankfurt
 2.  
 3. “The Goldman” u Frankfurtu sastoji se iz dva dela sa različitim konceptima soba. Dizajn 49 soba u zapadnom krilu inspirisan je lokalnim duhom stanovništva i predstavlja Frankfurt kao urbanu metropolu u kojoj vredi živeti. Istično krilo hotela broji 48 soba koje su inspirisane arhitekturom i filozofijom sedišta Ujedinjenih nacija u Njujorku. U Frankfurtu se nalazi još jedan hotel iz ovog lanca, koji nosi naziv “Levi’s”, a koncipiran je kroz saradnju “25 hours hotel” i vanvremenskog brenda “Levi's”.

 

 

 1. 3. „Hafencity“ i „Number one“ – Hamburška sigurna luka
 2.  
 3. “Hafencity” je dizajniran u morskom stilu kao kuća daleko od kuće, a kabine i sve sobe su tople, ugodne i ušuškane. Sve je inspirisano lukama i brodogradnjom, a začinjeno mornarskim užadima i brojnim detaljima i predmetima koji oslikavaju priče pomoraca iz celog sveta sa opasnih putovanja, romantičnih susreta, divljih oluja i bolnih opraštanja. Hotel „Number One“ smešten je u službenom bloku iz 1950. godina. Dizajn enterijera predstavlja retro miks iz šezdesetih i sedamdesetih, a prostorije ovog dinamičnog hotela slivaju se jedna u drugu stvarajući atmosferu komunikativnosti.

 

 

 1. 4. „Museums Quartier“ – Bečke cirkuske predstave
 2.  
 3. Ovaj bečki hotel simbolizuje tradiciju bečkih cirkusa i predstavlja nadrealno, iznenađujuće i i privlačno mesto koje se poigrava fantazijama i egzotikom. Ovo mesto nalazi se na tankoj granici između imaginacije, realnosti, prostora i vremena, koji su zamagljeni.

 

 

 1. 5. "Zurich West" – Umetnički Cirih
 2.  
 3. U umetničkom delu zapadnog Ciriha nalazi se hotel koji je dizajnirao Alfredo Haberli, legenda dizajna, kao miks industrijskog dizajna i šarenila boja, a sve je začinjeno lokalnim vrednostima i posebnim detaljima. Ovaj hotel oslikava šarenolikost života novog ciriškog centra kulture i atmosferu svega što ovaj grad može da ponudi. Domaćini se trude da gostima pokažu da Cirih nudi mnogo više od onoga što očekuju - banaka, čokolada i satova. Za kraj napornog radnog dana sauna na vrhu hotela, osim odmora, pruža mogućnost uživanja u prelepoj panorami.

 

 

Opširnije o fantastičnim i nesvakidašnjim hotelima koje morate posetiti tokom života, možete prinaći u novom, aprilskom broju časopisa KUĆA STIL.

 

Foto: 25hours-hotels.com