PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Hansgrohe RainSelect za vrhunsko uživanje u tuširanju

  • Objavljeno:
  • 3.4.2017

Prostrane i relaksirajuće zona za tuširanje postale su vodeći trend u svetu kupatila, a višemlazni nadglavni tuševi hansgrohe RainSelect osvajaju tržište jer nude zabavno i raznovrsno iskustvo tuširanja.

 

Kompanija "Hansgrohe" predstavila je tuševe "RainSelect", odnosno praktičnu kontrolnu jedinicu za nadglavne tuševe sa podesivim režimima prskanja. Ovaj panel kontroliše sve funkcije u jednoj jedinici, a njegov sofisticirani dizajn i linearan oblik čine ga upečatljivim detaljem u kupatilu.

 

Jedinstvena i elegantna silueta ovih tuševa pruža zidu čist i sveden izgled, a kreirana je u saradnji sa studijom "Phoenix Design". Zahvaljujući minimalnoj debljini, kontrolna jedinica "RainSelect" obezbeđuje više prostora i veću slobodu pokreta pod tušem. Spoljašnjost je izrađena od kvalitetnih materijala kao što su metal ili staklo, u zavisnosti od završnice, i metalne ivice koja uokviruje kontrolni panel i naglašava njegov horizontalni dizajn.

 

 

 

Praktičan kontrolni centar

 

Veliki prekidači dimenzija 70 x 70 milimetara čine podešavanje režima tuširanja interesantnim čulnim iskustvom. U osnovi toga nalazi se inovativna "Select" tehnologija koja kontroliše različite funkcije na čisto mehaničkoj bazi. 

 

 

Držač za ručni tuš i konektor za crevo su takođe deo kontrolnog centra. Sve ovi čini "RainSelect" pametnim rešenjem koje ne zahteva dodatne proizvode, a time ni dodatna bušenja. Dostupna su dva modela za tuš kabine i jedan za kade.

 

 

 

Elegantan dizajn

 

Tri površinske završnice omogućuju prilagodljiv dizajn: staklo sa crnom ili belom pozadinom, ili tradicionalnija opcija – metal u boji hroma. Praktičan kontrolni centar "RainSelect" može se kombinovati sa nadglavnim tuševima kao što je "Rainmaker Select" i drugim modelima koji poseduju sličan dizajn i materijale kako bi se postigao harmoničan sveukupan izgled i ugodno iskustvo tuširanja.

 

 

Laka kontrola različitih režima tuširanja

 

Veliki prekidači čine podešavanje režima tuširanja interesantnim čulnim iskustvom. Upravljanje njima je lako, brzo i jednostavno, nalik upravljanju prekidačima za svetlo.

 

 

Dva elegantna točkića kontrolišu jačinu mlaza i temperaturu vode. Držač za ručni tuš i konektor za crevo su takođe deo kontrolnog centra. Ovo pametno rešenje čini dodatne proizvode i bušenja nepotrebnim.

 

 

Idealno rešenje za prostranu zonu za tuširanje

 

Zbog svih navedenih karakteristika i prednosti koje nudi, tuševi "RainSelect" idealno su rešenje ako želite prostranu i releksirajuću zonu za tuširanje u svom stanu, turističkom objektu ili kući jer obezbeđuju vrhunsko uživanje i nov doživljaj vode, a upravljanje različitim režimima i opcijama čini jednostavnijim nego ikada ranije. 

 

 

Najnovije vesti i kompletna ponuda proizvoda dostupna je na: HANSGROHE SRBIJA - REGION

 

Kako sve to izgleda u praksi pogledajte u sjajnom video prilogu koji sledi.  

Foto: Hansgrohe Group