PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Gorenje kuhinje – neizostavni deo savremenog enterijera

  • Objavljeno:
  • 20.8.2018

Savremeni stambeni enterijeri u veoma zastupljenim open space konceptima zahtevaju potpunu usklađenost prostora, a kuhinja spojena sa dnevnim boravkom, uz dobar dizajn i funkcionalnost, može postati centar svih lepih zbivanja u vašem domu.

 

Današnji stambeni prostor, posebno u gradskim zonama, podrazumeva "open space" koncept objedinjenog dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, koji nameće i potrebu za usklađivanjem enterijera u jedinstvenu i funkcionalnu celinu. Prateći savremene trendove u opremanju, Gorenje svojim potrošačima nudi kuhinje i kuhinjsku ugradnu tehniku, koja će od njihovog kulinarskog kutka napraviti pravo malo umetničko delo, ispunjeno najlepšim i najukusnijim trenucima.

 

 

Izrađene po meri, Gorenje kuhinje svojim dizajnom savršeno se uklapaju u ostatak stambenog prostora, a fleksibilna ugradna tehnika poput rerni, staklokeramičkih ploča za kuvanje, sudomašina, kombinovanih frižidera dodatno doprinosi funkcionalnosti i pristupačnosti, koje su imperativ savremenog načina života i uređenja. Ukoliko tome dodamo i kolekciju Gorenje malih kućnih aparata identičnog dizajna, kuhinja definitivno postaje mesto svakodnevnih inspiracija.

 

Da biste kreirali vašu unikatnu i jedinstvenu kuhinju, u Gorenje Studijima na 17 lokacija širom Srbije na raspolaganju vam je 17 modela iz Gorenje moderne, klasične i rustične linije, koje dolaze u 308 različitih boja i površinskih obrada od 6 različitih materijala, 21 boja radnih ploča, više od 350 elemenata i 60 dodataka, veliki izbor funkcionalnih i ukrasnih elemenata, a dostupna je i nova premijum linija Gorenje+ sa 24 modela kuhinja.

 

Sada vaša kuhinja može da zablista novim sjajem, jer su svi modeli Gorenje i Gorenje+ kuhinja dostupni po 50% nižoj ceni do kraja avgusta.

 

MODERN

 

Linija kuhinja Modern zadovoljava sve potrebe savremenog načina života i savršeno se uklapa u moderan dizajn enterijera. Kombinacijom velikih površina, toplih i hladnih tonova i modernih detalja kao što je integrisana ručica po celoj širini ruba vrata, ova kolekcija sa 13 modela kuhinja vešto postiže utisak elegancije, luksuza i topline.

 

 

 

CLASSIC

 

Spoj jednostavnosti i vanvremenske elegancije ogleda se u modelima kuhinja Aida i Vita iz linije Classic. Osećaj lepote bude upečatljive kombinacije i kontrasti svetlih površina i orahovog drveta, a interesantnu teksturu dodatno pružaju razne nijanse drveta.

 

 

 

RUSTIC

 

Za sve koji žele topao i prijatan ambijent u svom domu da ožive retro stilom, rustičnim detaljima i ambijentom koji evocira uspomene na neka stara vremena, savršen izbor je Rustic linija Gorenje kuhinja sa modelima Omnia i Verona.

 

 

 

GORENJE +

 

Nova premijum linija Gorenje+ sa čak 24 modela kuhinja vrhunskog dizajna zadovoljiće i najistančaniji ukus, savršeno se uklapajući u ambijent. Praktičnost, funkcionalnost i elegancija postavljeni su kao imperativ pri dizajniranju ove premijum kolekcije.

 

 

 

Pored raznovrsnog asortimana kuhinja, bele tehnike i malih kućnih aparata, u najbližem Gorenje Studiju očekuje vas i stručan projektantski i prodajni tim Gorenja koji će vam pomoći da vaše ideje postanu realnost. Baš po vašoj meri.

 

Kompletnu ponudu Gorenje kuhinja, ali i ostalih aparata za vaše domaćinstvo, možete pogledati na sajtu www.gorenje.rs

 

Foto: Gorenje