PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Fantastičan gadžet za plažu: Štitnik za lice, punjač i ventilator u jednom

  • Objavljeno:
  • 18.8.2017

Zaboravite na peškire, majice i magazine, jer je australijska kompanija "HGT Innovations" smislila bolji način da zaštitite svoje lice dok se sunčate. "Shader " vam neće samo obezbediti hlad, već i potpuni ugođaj na plaži.

 

"Shader" je kompaktna i prenosiva naprava koja vam omogućuje da zaštitite lice dok uživate u sunčanju. To je fleksibilan štit koji se može rasklapati i podešavati tako da prati kretanje Sunca, i na taj način štititi vašu kožu tokom celog dana.

 

 

Dodatna pogodnost je to što pruža više privatnosti na javnim plažama, a kada nije u upotrebi, lako se može sklopiti. "Shader" takođe pruža zaštitu od vetra, kao i od peska koji može zadati muke očima ili se uvući u kosu. Osim toga, može da obezbedi hlad i za grickalice ili piće, i na taj način im produži svežinu.

 

 

 

Dostupan je u četiri boje: plavoj, ljubičastoj, tirkiznoj i sivoj, koje su pogodne za oba pola i sve uzraste. "Shader" se za sad može poručiti putem Kickstartera i na taj način podržati razvitak ovog projekta.

 

 

Uz ovaj štitnik su dostupan je i niz fantastičnih aksesoara koji će upotpuniti užitak: solarni punjač sa dva USB ulaza za mobilne telefone ili druge uređaje; ventilator koji se napaja solarnom energijom; jastuče sa rashladnom vrećicom; šest držača za piće smeštenih ispod jastučeta.

 

 

Iza kompanije "HGT Innovations" (How Good’s That) stoji tim dizajnera i inženjera koji "kreiraju kul proizvode koji čine život lakšim". Pogledaje video koji otkriva kako funkcioniše "Shader".