PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Enviro Art Gallery otvara vrata za ljubitelje dizajna i umetnosti

  • Objavljeno:
  • 10.12.2019

Decembar je mesec darivanja i sada je pravi trenutak da odaberete prigodan dar koji će usrećiti vama dragu osobu. Zato vam otkrivamo idealno mesto na kojem možete pronaći sve što ste zamislili da obradujete svakog ljubitelja dizajna i prefinjene umetnosti, ili pak da ulepšate i upotpunite enterijer svog doma novim biserom moderne umetnosti ili komadom vrhunskog nameštaja.

 

Salon nameštaja Enviro – jedno mesto za sve što vam je potrebno za uređenje doma – otvorio je vrata Enviro Art Gallery, umetničke galerije u kojoj možete pronaći izvrsna dela akademskih slikara, od izrazito monohromnih do jako koloritnih slika, izrađenih tehnikama ulje na platnu i pigment na platnu, ili pak grafika.

 

 

Slike su dostupne u formatima od 50 x 70 centimetara pa do velikih formata 120 x 145, koji su pogodni i za kombinovanje i slaganje u diptihe i triptihe, skladne umetničke celine koje će još efektnije dekorisati vaše zidne površine.

 

 

Da biste osvežili svoj životni ili radni prostor i pružili mu dozu modernog i prefinjenog dizajna, ne morate iz korena da menjate celokupan enterijer. Nekada je dovoljno iskoristiti samo komad ili dva dobro odabranog umetničkog dela.

 

Možda baš nekog iz foto-galerije koja sledi.

 

 

 

ENVIRO ART GALLERY – Salon nameštaja ENVIRO,
Bulevar kralja Aleksandra br. 17, Beograd
Tel: +381 11 32 20 540     /     Email: office@envirostore.net