PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dodeljeni Zlatni i Sajamski ključ za najbolje na 55. Sajmu nameštaja

  • Objavljeno:
  • 13.11.2017

"Zlatni ključ", prestižna nagrada Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, dodeljena je najuspešnijim izlagačima u pet kategorija.

 

O dobitnicima je odlučivao stručni žiri, kojim je predsedavao Marko Basarovski, a članovi su bili Max Rommel, Matteo Ragni, Sean Poropat i Damjan Geber. Nagrade je uručila generalni direktor Beogradskog sajma Danka Selić.

 

 

"Zlatni ključ" za najbolju kolekciju i proizvod pripao je švajcarskom proizvođaču "WHITE OAK AG" za "Malin Collection", za najbolji sajamski nastup nagrađen je beogradski proizvođač "Hard Stuff doo".

 

 

Za najbolji nameštaj za spoljašnju upotrebu ove godine je proglašena  "Tube Chair Aluminium" španskog proizvođača "Mobles 114", čiji dizajn potpisuje Eugen Quitllet.

 

 

Najbolji mladi dizajner je Katarina Trpkovska je, a "Zlatni ključ" joj je uručen za lampu "Kran".

 

 

Najbolji koncept nagrađen "Zlatnim ključem" osmislio je dizajner Petar Blagojević sa Šumarskog fakulteta, za sto i stolicu "Muse".

 

 

Ove godine Beogradski sajam je ustanovio novu nagradu "Sajamski ključ", koja se dodeljuje izlagačima koji su na poseban način istakli svoj proizvodni program i sajamski nastup.

 

Dobitnici nagrade su: "Healthcare Europe" iz Rume za asortiman izlagačkog programa, "VITOROG PROMET" iz Novog Sada za izuzetan višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije, a ivanjički "MATIS d.o.o." nagrađen je za ukupan sajamski nastup.