PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Dizajn poslastice u Beogradu

  • Objavljeno:
  • 25.9.2015

Moderna i klasična linija nameštaja koju je za ovu sezonu pripremio "Enviro" oduševiće sve koji na kreativan i dizajnerski izazovan način žele da opreme svoje enterijere i kreiraju inspirativan ambijent u svom domu ili radnom prostoru, a ogroman izbor boja, površinskih obrada i materijala garantuju zadovoljenje svih potreba i želja čak i najprobirljivijih kupaca.

 

Velika prednost "Envira" je i saradnja sa velikim brojem dobavljača i brendova čije proizvode karakteriše vrhunski dizajn i dokazani kvalitet, a cilj je da se mreža italijanskih i regionalnih dobavljača i firmi širi i u narednom periodu kako bi svaki kupac imao slobodu da izrazi svoj lični ukus birajući proizvode iz modernih i inovativnih kolekcija koje su dizajnirane tako da uvek budu vodeće na tržištu. Stoga izložbeni prostor u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 nudi prave dizajn poslastice svima koji  teže modernom i praktičnom domu.

 

O aktuelnoj ponudi najbolje svedoče neke od najatraktivnijih kolekcija nameštaja poznatih svetskih brendova, koje su svoje mesto pronašle  u "Enviro" salonu u Beogradu, a u nastavku predstavljamo samo delić bogate ponude. 

 

1. Elegantne sofe vrhunske estetike  

 

Elegancija, vrhunski dizajn i prepoznatljivi sofisticirani stil poznatog italijanskog brenda "Alberta" došli su do izražaja i u novim kolekcijama ovog proizvođača namestaja koje su sada zahvaljujući "Enviru" dostupne i kupcima u Srbiji. Prelepe sofe inspirisane svetom mode donose vanvremenski šarm prilagođen savremenom načinu života, sa majstorskom završnom obradom i superiornim komforom. Više od 90 modela garnitura italijanskih i proizvođaca iz regiona pružaju mogućnost idealnog  izbora za opremanje modernih i elegantnih enterijera jer deluju kao pravi  dragulj u svakom prostoru, o čemu svedoče i neki od popularnih modela koje možete videti u foto-galeriji koja sledi. 

 

 

2. Fotelje koje inspirišu

 

Originalne fotelje ne samo što su savršen ukras svakom enterijeru, već mogu obezbediti i sve potrebniju udobnost u časovima odmora, pa svaki proizvođač nameštaja koji vodi računa o potrebama  kupaca u svojoj ponudi mora imati bar jedan model elegantne, ali i funkcionalne fotelje. Modeli koje smo izdvojili iz aktuelne ponude ispunjavaju ove kriterijume, a za mnoge će biti i pravi izvor inspiracije u omiljenom kutku doma.

 

 

3. Komadni namestaj

 

Stočići i konzole za privremeno odlaganja stvari, najčešće novina, časopisa, knjiga i raznih sitnica, potrebni su u skoro svakom prostoru u kojem provodimo više vremena. Komode su gotovo neizbežne u dnevnim i spavaćim sobama koje teže da budu praktične i funkcionalne, a kreativne stolice savršen su dodatak svakom prostoru. Stoga je komadni nameštaj s razlogom dobio izuzetno značajno mesto u aktuelnoj ponudi "Envira" kako bi se zadovoljile najrazličitije potrebe u pogledu  vrhunske estetike,dimenzija i materijala.

 

 

4. Bogata kolekcija tekstila

 

Osim visoko kvalitetnog nameštaja vrhunskog dizajna, u ponudi "Envira" nalaze se i bogata kolekcija tekstila, od ručno rađenih azijskih i persijskih tepiha prilagođenih duhu aktuelnog vremena i modernih stilova opremanja, pa sve do jastuka i pokrivača. Tako na jednom mestu možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš dom, poslovni prostor, ali i za najrazličitije vrste ugostiteljskih objekata. Širok asortiman proizvoda i njihova raznovrsnost ujedno pružaju mogućnost i za kreiranje svih vrsta stilova, od modernih i klasičnih ambijenata, pa sve do pop-arta.