PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Danska dizajn rasveta u Enviru

  • Objavljeno:
  • 25.11.2016

Salon ekskluzivnog nameštaja i aksesoara ENVIRO obogatio je svoju ponudu još jednim vrhunskim brendom, pa od sada salon u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 krasi i rasveta brenda "VITA Kopenhagen".

 

Svetiljke ove danske kompanije sinonim su za vrhunsku estetiku i funkcionalnost, a tradicionalni skandinavski stil čini ih prepoznatljivim u svakom enterijeru.

 

Sve svetiljke izrađene su od visokokvalitetnih materijala, a upakovane su u kompaktne i atraktivno dizajnirane kutije pogodne za transport što ih čini vrlo pogodnim za sve vrste poklona, posebno u novogodišnjem periodu.

 

 

Dodatnu prednost predstavlja velika mogućnost kombinovanja, pa tako jedan isti abažur uz pomoc različitih elemenata može da se kombinuje na više načina – kao luster, podna ili stona lampa.

 

 

Ako se tome doda i činjenica da se u ponudi nalaze svetiljke koje prate najnovije trendove, ali i klasici vanvremenskog dizajna, i to u različitim bojama, dezenima i oblicima, jasno je zašto se "VITA Kopenhagen" s pravom svrstava u "must have" proizvode u svetu vrhunskog i inovativnog dizajna.