PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Četiri nova modela kuhinja kompanije Sanwa

  • Objavljeno:
  • 26.4.2016

Japanska kompanija "Sanwa" predstavila je četiri nova modela kuhinja – "Zan", "Kanade", "Ceragino" i "Affilato hide", namenjenih prostorima srednjih i malih dimenzija. Kuhinje su prikazane na ovogodišnjem sajmu "EuroCucina 2016", koji se održao u Milanu u okviru sajma Salone del Mobile.

 


   Sajam nameštaja u Milanu najavio trendove za 2016.

 

   Događaj godine u svetu dizajna enterijera najavio je pet inovativnih trendova koji nas očekuju u      ovoj godini.

 


 

Kompanija "Sanwa" se 37 godina bavi projektovanjem, proizvodnjom i isporukom materijala i gotovih proizvoda za stambene i komercijalne prostore, sa posebnom pažnjom usmerenoj ka kuhinjama, kupatilu i završnoj obradi proizvoda. 

 

Proizvodi ove kompanije predstavljaju uspešan spoj najnaprednije japanske tehnologije i minimalističkog dizajna koji je tipičan za tradiciju ove zemlje.

 

Zan

 

Kuhinja "Zan" izrađena je tako da potencijal nerđajućeg čelika bude iskorišćen do maksimuma. Pomoću tehnologije "Stainless Vibration Processing" izrađena je čelična ploča debljine 5mm koja čini radnu površinu kuhinje, dok su vrata izrađena od aluminijumskih panela debljine 3 mm.

 

                        

 

Kanade

 

Kuhinja "Kanade" predstavlja elegantnu kombinaciju sintetičke kože i tankih italijanskih mermernih ploča. Kompanija "Sanwa" upotrebila je materijal koji se ne koristi konvencionalno u kuhinjama koristeći najmoderniju tehnologiju koja pruža antibakterijska i antifungalna svojstva koži i čuva njenu boju.

 

                         

 

Ceragino

 

"Ceragino" predstavlja rezultat sakupljenog znanja i iskustva u efikasnom korišćenju ograničenih prostora. Ova pažljivo dizajnirana kompaktna kuhinja savršena je za male prostore.

 

                        

 

Affilato hide

 

Sa "Affilato hide" kuhinjom, kompanija "Sanwa" prenela je svoj filozofski koncept minimalizma u fizički prostor. Jednostavna i sofisticirana mini kuhinja napravljena je od čelika.

 

                        

 

Foto: sanwacompany.co.jp