PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Čarobnjak prostora i udobnosti

  • Objavljeno:
  • 6.9.2016

Inovativni model "LAYER" oduševiće sve ljubitelje vrhunskog dizajna, estetike i udobnosti. Štedi prostor, poseduje specijalan mehanizam za dušek, a može se pronaći u verzijama dvoseda, troseda i ugaone garniture.

 

Salon ekskluzivnog nameštaja "ENVIRO" osvežio je svoju ponudu početkom septembra kako bi svim svojim kupcima ponudio nove i estetski besprekorne kolekcije nameštaja koje će još više zadovoljiti njihove potrebe u predstojećoj sezoni.

 


   Komoda – lepotica sa sto lica

 

   Ona je nezaobilazan detalj u svakom stanu, holu, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, ali i u drugim            prostorijama stana. Bez nje se jednostavno ne može, a pogledajte i zašto. 

 


 

Aktuelni svetski dizajn i komfor

 

Među novitetima u salonu "ENVIRO" nalazi se i inovativni dvosed "LAYER" koji karakteriše aktuelni svetski dizajn, elegantan visok naslon, posebno punjenje sedišta koje daje neverovatnu mekoću i udobnost prilikom sedenja.

 

 

 

O vrhunskoj izradi svedoči i milimetarski ravan keder koji se nalazi na ivicama naslona za ruke i leđa ovog dvoseda, a dobro je poznato da takva preciznost krasi samo modele vrhunskog kvaliteta i  izrade.

 

 

 

Zdravo spavanje uz uštedu prostora

 

Elegantna tanka stranica omogućava manje spoljne gabarite ovog modela, te uštedu prostora u domu, istovremeno pružajući maksimalni komfor. Specijalni mehanizam ne samo što ima latofleks letvice koje pružaju pravu podlogu dušeku, već je omogućio i ugradnju dušeka debljine čak 18 cm, koji se inače koristi za krevete za svakodnevno udobno spavanje, što predstavlja veliku prednost u odnosu na druge modele nameštaja na razvlačenje čiji su dušeci neuporedivo tanji, a samim tim i manje udobni.

 

 

U varijanti ugaone garniture "LAYER" dodatnu prednost predstavlja to što se ispod sedišta, a pored dušeka za spavanje, nalazi i kutija za odlaganje posteljine i drugih stvari.

 

Veliki broj modula

 

Dvosed, trosed, lenjivac, ugaona garnitura "LAYER", ali i druga iznenađenja koja je pripremio ENVIRO za novu sezonu možete videti u salonu u Bulevaru kralja Aleksandra br. 17 u Beogradu, i to u bezbroj dimenzija i modula koji će odgovoriti na sve vaše potrebe.

 

NOVI MODEL "LAYER" SADA JE NA PROMOTIVNOM POPUSTU OD 15%

Samo u salonu ekskluzivnog namestaja "ENVIRO" 
Bulevar kralja Aleksandra br. 17, Beograd
Tel: +381 11 32 20 540 / Email: office@envirostore.net