PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Bonaldo nameštaj za sva godišnja doba

  • Objavljeno:
  • 8.7.2014

Rezultat saradnje firme “Bonaldo” sa arhitektom Ginom Carollom su četiri nova proizvoda. Tokom nekoliko godina, Gino Carollo je dizajnirao veliki broj proizvoda za firmu “Bonaldo” koji su se pokazali kao veliki uspeh za kompaniju. Godinu 2014. obeležila su četiri nova proizvoda nazvana po godišnjim dobima i mesecima, a sve odlikuje linearna i neformalna silueta i primena originalnih boja i materijala, pre svega metal.

 

“April”, “maj” i “jun” police su novi koncept objekta u objektu, koje krasi dizajn i inovativna modularnost. “Nije to samo polica za knjige, već objekat sa ličnim pečatom”, kaže Gino Carollo. Ove police se mogu kupiti pojedinačno ili u setu i napravljene su od mat ofarbanog metala, a dostupne su u nekoliko boja - crnoj, beloj, šafran žutoj, crvenoj, plavoj, zelenoj, menta zelenoj, antracit sivoj, golubije sivoj, braon i puder roze.

 

Kolekcija je proširena “proleće” i “leto” komodama, koje se izdvajaju po trapezoidnom obliku i svetloj metalnoj osnovi. Komode su napravljene od lakiranog drvenog rama i obojene metalne osnove i dostupne su su šafran žutoj, beloj, antracit sivoj i mat crvenoj boji. Letnja komoda se takođe može koristiti kao sto.

 

“Amlet” krevet ima metalnu osnovu trapezoidnog oblika, sa sličnom siluetom kao i ostali nameštaj u novoj “Carollo” kolekciji za Bonaldo. Baza može biti prefarbana u mat antracit sivu, golubije sivu, crvenu, mint zelenu i šafran žutu. Uzglavlje sa drvenim ramom i poliuretanskom postavom je presvučeno sa tkaninom ili kožom i dostupno u dve različite visine.

 

 

Foto: bonaldo.it