PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Beogradski sajam nameštaja 2022 održava se od 8. do 13. novembra

  • Objavljeno:
  • 8.11.2022

58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije je otvoren nakon dvogodišnje pauze i na njemu će se predstaviti  brojni internacionalni i regionalni izlagači.

 

Beogradski sajam nameštaja, kao izuzetno važan događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, i ove godine biće prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu.

 

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 180 izlagača iz 20 zemalja. Zemlje učesnice su: Italija, Nemačka, Turska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija, Irak, Angola…

 

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju koji se održava istovremeno, okupiće i povezati veliki broj poslovnih ljudi, profesionalnih kupaca i distributera, arhitekata, dizajnera iz regiona i svih krajeva Evrope i sveta.

 

 

Posebnu celinu tokom trajanja sajma činiće već poznata Izložba mladih dizajnera, na kojoj će posetioci imati priliku da pogledaju radove mladih i perspektivnih autora, fakulteta i škola.

 

Nastaviće se i Design Talks – razgovori sa dizajnerima i arhitektama, koji će se odvijati svih šest dana trajanja sajma, a koji će ove godine imati veoma dinamičan program i okupiti veliki broj eminentnih govornika iz cele Evrope.

 

Nagrade Zlatni ključ i Sajamski ključ biće dodeljene za najbolja rešenja najuspešnijim izlagačima na sajmu, ukazujući na najkvalitetnija i najinovativnija rešenja, kao i za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.