PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

 

Bentley Home: Elegancija starog britanskog duha

  • Objavljeno:
  • 4.12.2013

Kombinujući tradicionalan način izrade sa savremenim dizajnom, "Bentley" je osmislio ekskluzivanu liniju nameštaja i aksesoara za dom - Bentley Home.


Elegantan i prepoznatljiv stil u kreiranju kompaniju "Bentley" definisao je kao renomirani globalni brend kada su u pitanju automobili. Isti pristup primenjen je i pri izradi nameštaja. Nova Bentley Home kolekcija spaja stari, pomalo zaboravljeni elan britanskog duha vožnje sa novim modernim engleskim preokretom. Shodno tome, najviše pažnje posvećeno je detaljima sa najfinijim estetskim senzibilitetom.

"Bentley već više od 90 godina proizvodi najbolji ručno izrađen enterijer za automobile. Sada prilazimo novoj liniji luksuza kako bi to isto učinili dostupnim ljudima za njihove domove i kancelarije", kaže Stefan Bušer, direktor proizvodnje i marketinga "Bentley motorsa".


Nova linija nameštaja i aksesoara trenutno se može videti u apartmanu "Bentley" u hotelu "St. Regis" u Njujorku. Kombinacijom tradicionalnog i modernog stvorena je nova dimenzija upotrebe kože, dragocenog drveta, čelika, svile i stakla, a apartmanu dat upečatljiv izgled.
 

Kolekcija je prikazana u aprilu na sajmu nameštaja u Milanu, dok će kompletna linija biti izložena u januaru naredne godine na sajmu "Maison & Objet" u Parizu.