PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

 

Baštenski nameštaj sa stilom

  • Objavljeno:
  • 27.5.2014

Pogledajte novu kolekciju outdoor nameštaja renomiranog proizvođača “Living Divani”. Nova kolekcija Living Divani predstavljena je na milanskoj dizajnerskoj nedelji na Salone del Mobile u okviru izožbe outdoor nameštaja u otvorenom prostoru botaničke bašte u Brera distriktu u Milanu. Izložbeni paviljon je dizanirao Piero Lissoni stvarajući savršeni spoj geometrije, baštovanstva i nove outdoor kolekcije.

 

Projektom “Giardino Geometrico” i savršenim uklapanjem outdoor nameštaja u prirodni ambijent botaničke bašte “Orto Botanico” u srcu Brere, proizvođač “Living Divani” stvorio je kompletan i harmoničan životni prostor. U ovako osmišljenom izložbenom prostoru akcenat je na outdoor kolekciji i novim modelima nameštaja za opremanje otvorenog prostora. Kompanija je, pored novih proizvoda, adaptirala i nekoliko ikona – modela za enterijer, prilagodivši ih upotrebi u eksterijeru.

 

Pravilne geometrijske forme baštenskog bilja i savršeni lavirinti odlično su uklopljeni sa komadima nameštaja ove outdoor kolekcije. Stolice, outdoor sofe, taburei, fini jastuci, tende – sve krasi savršena obrada finalnih detalja. Na ovoj postavci posetioci su se dobro zabavili u neformalnom i opuštajućem ambijentu, koji je predstavljao utočište od užurbanosti milanskog sajma.

 

 

Detaljan izveštaj o trendovima outdoor nameštaja sa Salone del Mobile možete pronaći u najnovijem broju štampanog izdanja časopisa KUĆA STIL.