PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Asko mašina za pranje sudova nagrađena iF Design nagradom

  • Objavljeno:
  • 13.10.2016

"iF Design" (Industrie Forum Design), koji duže od pola veka dodeljuje priznanja za dostignuća u industrijskom dizajnu, ove godine je u kategoriji proizvoda za domaćinstvo dodelio prestižnu Home Style nagradu mašini za pranje sudova "Asko", kompanije "Gorenje Group".

 


   Parkirajte nezaboravnu retro legendu u svojoj kuhinji

 

   Sjajna vest stiže sa sajma potrošačke tehnike IFA 2016 u Berlinu. Kompanija Gorenje                      predstavila je specijalnu liniju frižidera koja će oduševiti sve ljubitelje retro dizajna i Volkswagen-    ovog legendarnog klasika – Buli minibusa.


 

Namera "iF Design"-a je da nagradom Home Style podstakne razvoj međunarodne industrije proizvoda za kuću i stvori platformu za predstavljanje modernih trendova u dizajnu enterijera.

 

 

Ove godine je žiri odabrao 60 istaknutih proizvoda među kojima je zasluženo mesto našla i mašina za pranje sudova "Asko D5656". Prema mišljenju žirija koji je činila internacionalna grupa eksperata, mašina "Asko D5656" je zadovoljila sve kriterijume kao što su inovativnost, funkcionalnost, estetika.

 

 

"Asko" mašine za sudove nalaze se među najnaprednijim na svetu. Prilikom izrade korpi za pranje koristi se više čelika nego pri izradi korpi drugih brendova, što čini korpe "Asko" mašina najizdržljivijim  i najstabilnijim na tržištu.

 

 

Foto: gorenjegroup.com