PRIJAVA ZA NEWSLETTER:

Aktuelni top dizajn u Simpu

  • Objavljeno:
  • 6.11.2014

U Simpove salone je stigla nova aktraktivna ponuda namestaja sa specijalnim popustima, pa sve što je nekada bilo rezervisano samo za duboki džep, od sada postaje dostupno svima, i to po veoma pristupačnim cenama. Predstavljamo vam četiri modela koja će definitivno biti među najpopularnijim ovog proleća.

 

CHARLIE 

 

Stolica “Charlie” je replika čuvene stolice američkog dizajnera Čarlsa Imsa (Charles Eames) pod nazivom “DSW Side Chair” dizajnirane još davne 1948. godine i ne morate biti umetnik ili dizajner da već na prvi pogled primetite idealnu kombinaciju minimalističkog dizajna i savršenog ergonomskog oblika koji karakterišu ovu stolicu.

 

“DSW Side Chair” je bila jedna od prvih plastičnih stolica za masovnu proizvodnju, a njena popularnost je skoro 60 godina kasnije rezultirala i nastankom savremene verzije oličene u stolici “Charlie”. Dopadljivi šarm ove stolice dobija se kombinovanjem svetle boje sa jakim drvenim nogama, što ovaj klasik čini oličenjem savremenog stila u svakom okruženju. Ako se tome doda i fleksibilan naslon od ABS plastike i savršeni oblik koji donosi maksimalnu udobnost, ne čudi što je “Charlie” već zaslužio veliku popularnost u svetu. Stolica je odnedavno dostupna i kupcima u Srbiji, i to u crnoj, narandžastoj i beloj boji.

 

▪ Noge - bukovo puno drvo i čelik
▪ Sedište - ABS visokokvalitetna plastika
▪ Dizajn najnovijeg trenda
▪ Za opremanje svih prostorija u domu i poslovnih prostora

 

Dimenzije: (Š/D/V): 47 x 55 x 78 cm

 

TREE

 

Stolicu “Tree“ krasi savremen dizajn, pa je vrlo pogodna za opremanje svih prostorija u domu, ali i poslovnih prostora. Inspiracija za dizajn ove stolice pronađena je u krošnji drveta, pa otvori na naslonu blago propuštaju svetslost i unose dinamiku u ambijent prostora u kojem se nalaze. Stolice su izrađene od najkvalitetnijih materijala i dostupne su u beloj, crnoj i crvenoj boji.

 

▪ Noge - hromirani čelik
▪ Sedište - polipropilen

 

Dimenzije: (Š/D/V): 55 x 55 x 80 cm

 

EC-082

 

Model “EC-082” dizajniran je tako da ponudi vrhunsku udobnost i već na prvi pogled osvaja simpatije svih koji uživaju u originalnom nameštaju. Idealno se uklapa u sve vrste prostora, a ako se odlučite za ovaj model budite sigurni da će vrlo brzo postati jedan od omiljenih modela u vašem domu.  

▪ Hromirana metalna konstrukcija
▪ Jastuče u eko koži

 

Dimenzije: (Š/D/V): 84 x 66 x 85cm

 

STO Y 318

 

Novu ponudu iz “Simpa” upotpunjuje i trpezarijski sto “Y 318”, koji zahvaljujući svoju funkcionalnosti može da posluži i kao rešenje za terase. U pitanju je sto za četiri osobe, savremeno dizajniran, a zbog svojih dimenzija i oblika pogodan je za praktično svaki stan ili kuću.

 

▪ Medijapan u visokom sjaju
▪ Noge - hromirani čelik

 

Dimenzije: prečnik 80 cm, visina 76 cm

 

 

Sve navedene proizvode možete kupiti u Simpovim salonima XL formata (Beograd, Novi Sad, Niš), salonu robne kuće “Lipov Lad”, uz 15% popusta do kraja novembra, a sve detalje u vezi sa popustima možete pronaći na stranici posvećenoj aktuelnoj akciji na sajtu Simpa.  

 

Foto: simpo.rs